A. Šedžiaus vestuvės - be pompastikos, bet atitvertos tylos siena (video)

Šeštadienį po trejų metų draugystės susituokė politikas bei verslininkas Andrius Šedžius ir dainininkė Monika Kvietkutė. Nors televizijoje ir internete pasirodė pranešimų, kad vestuvės bus itin pompastiškos – su 6000 svečių, iš tiesų puota buvo gerokai kuklesnė. Civilinę santuoką Andrius ir Monika įformino Šiaulių arenoje, ten jų sutuokti atvyko Šiaulių miesto savivaldybės civilinės metrikacijos biuro pavaduotoja Vilma Melenienė. Jaunavedžių pasveikinti atvyko apie 60 žmonių.

Daugiau nuotraukų (1)

Liuminata Mickutė

Feb 25, 2013, 9:49 AM, atnaujinta Mar 11, 2018, 3:43 AM

Nuotaka vilkėjo nuomotą suknelę.

„Man ji labai graži, mano stiliaus. Elegantiška, nevulgari“, – savo suknelę apibūdina Monika, po ceremonijos tapusi Šedžiuvienė.

Tačiau suknelė tikrai nebuvo kukli. Ilgas jos šleifas užsikabino už arenos durų.

Makiažą jaunajai darė dainininkė Oksana Pikul, kartu su grupės „Pop Ladies“ merginomis dalyvavusi šventėje. Tiesa, Oksana po ceremonijos arenoje išvyko į Kauną – ten ji koncertuos. Tačiau vakare žadėjo prie vestuvininkų prisijungti.

Į vestuves negalėjo atvykti šios grupės „Pop Ladies“ narė Natalija Bunkė. Ji šiuo metu su vyru atostogauja Filipinuose.

Nuotaka į Šiaulių areną atvyko prieš pat ceremoniją. Kartu su ja buvo „Pop Ladies“ merginos ir tėvas. Jaunikis arenoje pasirodė gerokai anksčiau – likus geram pusvalandžiui iki ceremonijos. Kalbintas žurnalistų jis nusprendė nieko nekomentuoti. Lyg vandens į burną prisisėmę buvo ir tuoktuvių svečiai. Dauguma svečių į areną atvyko nešini tik gėlėmis. Paklausti, ką dovanos jauniesiems visi sutartinai atsakė: „Paslaptis.“ Tačiau ne vieno rankose buvo galima pastebėti vokelius.  

Monika pasakojo, kad tuoktuvių datą išsirinko neatsitiktinai – abiems jiems patinka skaičius „23“, o šiuo skaičiumi paženklintas šeštadienis artimiausiu metu tebuvo vienas. Nuotaka tiki, kad šis skaičius pagal numerologiją – pats laimingiausias. Jaunosios draugė Ona prasitarė, kad šventės datą derino ir prie A. Šedžiaus gimtadienio – būtent vasario 23 dieną yra jaunikio gimtadienis. 

Išėjusių iš Šiaulių arenos jaunavedžių laukė pasivažinėjimas rogėmis. A. Šedžius gyrėsi, kad specialiai vestuvėms jas parsigabeno iš Rusijos. Kailiu ir plastmasiniais žaisliukais, kokius kabiname ant eglutės, puoštas roges tempė du „pasipuošę“ arkliai. Jiems buvo supinti karčiai ir uodegos.

Prie rogių vairo sėdėjo Šiaulių rajono savivaldybės vicemeras Antanas Bezaras. Paklaustas, kiek kainuoja vicemero paslaugos, vyriškis tik šyptelėjo. „Mes su Andriumi – geri draugai“, – tikino jis.

Po kelionės rogėmis jaunavedžiai automobiliu nuvyko į Kryžių kalną, kur simboliškai pakabino kryželį, nusifotografavo. Iš ten jie išvyko į Aušros muziejui priklausančią Chaimo Frenkelio vilą. Rūmuose, pastatytuose XX amžiaus pradžioje, buvo surengta speciali Andriaus ir Monikos fotosesija.

Vėliau jaunieji atvyko į „Šeduvos malūną“, kur vyksta iškilmės. Jauniesiems dainuos „Pop Ladies“ ir „16 Hz“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.