E. Bžeskas su žmona Reda bičiuliui kirpėjui įteikė originalią dovaną

Ketvirtasis grožio salono „Yuri“ gimtadienis prasidėjo ir baigėsi garsiais šūksniais ir plojimais. Į balionais papuoštą salę vos įžengusius svečius pasitiko įmantriomis ir ryškiaspalvėmis šukuosenomis pasipuošę grožio salono savininko Jurijaus Levčenkovo kolegos.

E. Bžeskas su žmona Reda kirpėjui J. Levčenkovui įteikė manekeną puošta baltų gvazdikų žiedais.<br>J. Stacevičius
E. Bžeskas su žmona Reda kirpėjui J. Levčenkovui įteikė manekeną puošta baltų gvazdikų žiedais.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 28, 2013, 8:59 PM, atnaujinta Mar 10, 2018, 8:48 PM

Pasveikinti bičiulio su jo nuosavo salono ketverių metų gimtadieniu susirinko nemažai pramogų pasaulio atstovų. Nešini gėlių puokštėmis ir dovanomis svečiai linkėjo, kad draugo verslas gyvuotų dar ne vienerius metus. Tarp ištikimiausių J. Levčenkovo klientų yra ir prodiuseris Egmontas Bžeskas su žmona Reda.

Portalui lrytas.lt E. Bžeskas sakė, kad Jurijaus klientu yra jau penkiolika metų. Neseniai prodiuserio sutuoktine tapusi Reda prasitarė, kad savo ilgus plaukus dažniausiai tvarkosi namuose pati. Kirpykloje ji retas svečias, tačiau Jurijumi pasitiki.

„Jeigu tik Jurijus būna Lietuvoje, visada lankausi tik pas jį. Mano šukuosena nesikeičia ilgus metus, todėl visiškai atsiduodu į jo rankas. Taip, kaip Jurijus mano plaukus nudažė prieš daugelį metų pirmą kartą, taip dažo iki šiol“, - šypsojosi E. Bžeskas.

Egmontas su Reda ir dar viena bičiulių pora J. Levčenkovui įteikė originalią dovaną – manekeną su plaukus imituojančia baltų gvazdikų puokšte. „Tai - Jurijaus mėgstamiausios gėlės. Jo šukuosenos puikios, tiesiog žydi, štai tokia ir dovanos potekstė“, - nusijuokė E. Bžeskas.

Šventės metu svečiai vaišinosi užkandžiais, tortu, klausėsi dainininkės Evos dainų ir gėrėjosi naujausiomis šukuosenų tendencijomis. Dalyvavo loterijoje bei susipažino su J. Levčenkovo pirmąja knyga „Why I'Am A Hairdresser?“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.