Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Erotinių masažų karalienė R. Pranckūnaitė nuo savo likimo bando apsaugoti dukrą

Keturiasdešimtmetį neseniai atšventusi bene garsiausia šalies erotinių masažų meistrė Rūta Pranckūnaitė jubiliejaus proga didelės puotos nekėlė. Moterį pasveikino tėvai ir šešiolikmetė dukra. Daugiau nei dvidešimt metų intymias paslaugas teikianti vilnietė prisipažino – dabar vis dažniau susimąsto apie savo gyvenimą ir skaudžius likimo jai siųstus smūgius.

Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Mar 1, 2013, 7:41 PM, atnaujinta Mar 10, 2018, 7:06 PM

Lietuvoje Rūta išgarsėjo prieš kiek daugiau nei dešimt metų. Būdama dvidešimt devynerių ji ryžosi apsinuoginti ir su guma nušokti nuo televizijos bokšto. Garsi ji ne tik šiuo ekstremaliu potyriu. Moteris nuo septyniolikos metų teikia erotinio masažo paslaugas. Pageidaujantiems daugiau, R. Pranckūnaitė neatsisako tenkinti ir kitų įnorių - pasimylėti. Už nelegalią veiklą ne kartą bausta policijos pareigūnų vilnietė neketina sustoti.

Nors R. Pranckūnaitei sausio pabaigoje suėjo keturiasdešimt metų, ant jos veido nematyti nė vienos raukšlės. „Joks plastikos chirurgas injekcijomis nėra lyginęs mano veido odos. Esu bandžiusi ozonoterapiją, tačiau tik kartą. Alkoholio beveik nevartoju, gal tai ir padeda?“ - svarstė plaštakė.

Vis dėlto moteris gali pasigirti penkis kartus grožio peiliu koregavusi krūtinę, tris kartus nosį. Yra atlikusi ir intymiausios vietos korekciją. Plastinėms operacijoms moteris ir dabar nesako „stop“. Operacinės baimės jai nekelia, netgi atvirkščiai – suteikia ramybę. „Džiaugiuosi, kai galiu pailsėti nuo klientų, niekas neskambina. Būdavo, kad mane persekioja suteneriai, tad pooperacinis laikotarpis - tarsi atgaiva nuo įkyrių ir blogų žmonių“, - kalbėjo vilnietė.

Mąstydama apie savo gyvenimą R. Pranckūnaitė stengiasi blogas mintis vyti šalin. Jau prieš daug metų save įtikino, kad toks darbas ją tenkina. Tai, kuo užsiima, jai ne mažiau patinka nei jos klientams.

„O ką aš daugiau galėčiau dirbti? Neturiu gero išsilavinimo, vaikystėje patirdavau seksualinę prievartą net mokykloje. Mane buvo ne kartą užpuolę ir lytiškai išnaudoję. Buvo momentų, kai nenorėjau gyventi. Iš pradžių maniau, kad susitvarkysiu gyvenimą, bet gimus dukrai reikėjo pinigų. Tik teikdama malonumą vyrams galėjau gerai užsidirbti ir tinkamai pasirūpinti savo vaiku“, - pasakojo erotinių masažų specialistė.

R. Pranckūnaitė įsitikinusi – teikti intymias paslaugas gali tik seksualinę prievartą ir smurtą patyrę žmonės. Saugioje aplinkoje augantys vaikai retai kada suaugę savo valia renkasi tokį kelią kaip ji. Būtent todėl moteris kaip įmanydama nuo to stengiasi apsaugoti savo dešimtokę dukrą – šešiolikmetė netgi lanko vieną iš sostinės privačių mokyklų, mat valstybinės mokymo įstaigos R. Pranckūnaitei nekelia pasitikėjimo.

„Privačioje mokykloje kur kas saugiau. Mano asmeninė patirtis rodo, kad valstybinėje mokykloje gali patirti seksualinę prievartą. Privačioje – viskas kitaip. Dirbdama kitokį darbą vargiai sugebėčiau užmokėti už dukros mokslus, kurie per mėnesį mažiausiai kainuoja 700 litų. Dukrą išlaikau viena, jos tėvas dingęs seniai. Tačiau nuo to mums tik lengviau. Jis buvo alkoholikas ir turėjo begales skolų. Negalėjo pasirūpinti nei manimi, nei mūsų vaiku“, - portalui lrytas.lt pasakojo R. Pranckūnaitė.

Saugumo sumetimais vyrų užgaidas vilnietė tenkina ne tame pačiame bute, kuriame gyvena. Butą, erotiniams masažams atlikti, moteris nuomoja ne prestižiniame sostinės rajone, tačiau džiaugiasi supratingais kaimynais, kurie pateisina jos veiklą ir saugo nuo pavojingų klientų.

„Anksčiau ateidavo daug nusikaltėlių. Dabar beveik nepasitaiko. Esu ne kartą užpulta ir sumušta savo klientų. Teko važiuoti ir į ligoninę. Pamenu, kaip norėdama apsiginti ir prisišaukti pagalbos išdaužiau stiklą į langą mesdama elektrinį šildytuvą. Sprukdamas iš namų banditas sugebėjo pavogti tik mobilųjį telefoną, tačiau gerai, kad likau gyva“, - prisiminimais dalinosi R. Pranckūnaitė.

Erotinius masažus moteris atlieka kartais du, kartais keturis kartus per dieną. Būna dienų, kai jos paslaugų neprireikia niekam. Už vieną apsilankymą plaštakė prašo 100-150 litų.

Užsieniečiais klientais vilnietė pasigirti negali, todėl didelių sumų už glamones iš tautiečių neprašo. „Jeigu klientas pageidauja, kad masažą atlikčiau nuoga, papildomų pinigų už tai neprašau. Man visiškai tas pats, ar tai daryti nuogai, ar vilkint apatinius.“

R. Pranckūnaitė sakė, kad pareigūnai ją sučiumpa apsimetę sekso ištroškusiais vyrais. Atvejis, kad pirma pasinaudoja jos kūnu, o tik paskui parodo policininko ženklelį, pasitaikė vos kartą.

„Pamenu ir tokį atvejį, kai teisininku dirbęs vyras man sumokėjo, o po atlikto erotinio masažo išsitraukė teisininko pažymėjimą ir pareikalavo grąžinti pinigus, kitaip mane išduos policininkams. Tada išsigandau ir pinigus atidaviau“, – kalbėjo moteris. Pasak R. Pranckūnaitės, žinomi šalies politikai ją jau apleidę kurį laiką – bijo, kad apsilankymai jos bute iškils į viešumą: „Visų jų neatpažįstu, bet kai kuriuos klientus, kurie rodomi per televiziją, puikiai žinau. Anksčiau dažniau pas mane užsukdavo, o dabar erotiniais masažais jie tenkinasi užsienyje.“

Mintis susirasti vyrą, kuris galėtų ją išlaikyti, R. Pranckūnaitei kilo ne kartą. Įsimylėjusi ji taip pat buvo ne sykį ir ne du. Moteris tikino greitai prisirišanti prie žmonių. Klientai ne išimtis. Su kai kuriais iš jų moteriai pavykdavo užmegzti romantiškus santykius, pasitaikė ir aferistų, kurie tyčiodavosi iš jos jausmų.

Su vienu klientu moteris susitikinėjo beveik ketverius metus. Vyras turėjo sugyventinę, kurią vis ketino palikti dėl Rūtos, tačiau galiausiai erotinių masažų meistrė liko vėl vieniša, o širdies draugas vedė savo sugyventinę.

„Negana to, aš jam mokėdavau 25 procentus nuo savo dienos uždarbio. Jis sakė, kad mane myli, o pinigus mokėti jam turėsianti tik kurį laiką – tol, kol nusipirks žemės sklypą. Jis mane apgavo ir dingo. Skaudžiai išgyvenau išsiskyrimą. Suvokiau, kad geriau neturėti mylimo žmogaus, nei paskui jį prarasti“, - mano R. Pranckūnaitė.

Išvykti iš Lietuvos vilnietė niekada negalvojo ir jai visai nesvarbu, kad kitose šalyse vyrų aistrą už atlygį tenkinančios moterys uždirba kur kas daugiau.

„Gyvenu paprastai. Automobilio nevairuoju, brangių daiktų neturiu. Man daug nereikia. Valgau kruopas, daržoves. Neretai ir gatvėje randu gero maisto. Obuolių ar uogienių. Kažkas išmetė džiovintų krapų maišelį, o man labai skanu juos užsiplikius gerti arbatą. Tarkime, kopūsto man užtenka dviem savaitėms. Dažnai verdu įvairias sriubas. Anksčiau su klientais lankydavausi kavinėse, tačiau dabar su jais viešumoje nesirodau“, - pasakojo erotiniais masažais Lietuvoje garsėjanti moteris.

R. Pranckūnaitės visai negąsdina tai, kad ji jau kopia į penktąją dešimtį, todėl jos kūnas vyrams gali pasirodyti vis mažiau patrauklus. Kaip pati Rūta sakė, jeigu reikės, dar ne kartą skalpeliu dailins savo kūno linijas.

 „Pasižiūrėkite į kai kurias mūsų ir užsienio žvaigždes. Ir šešiasdešimties galima atrodyti patraukliai. Kas gali žinoti, galbūt ateityje turėsiu vyrą, todėl man nereikės sukti galvos dėl pinigų. Arba dirbsiu tokį darbą, kurį dirbant kūnas nėra taip svarbu“, - nusišypsojo R. Pranckūnaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.