E. Bžeskas apie pirmagimio laukimą: „Viskas laiku ir vietoje“

Tailande gruodžio mėnesį susituokę Reda ir Egmontas Bžeskai netrukus džiaugsis šeimos pagausėjimu. Žinomo prodiuserio mylimoji laukiasi jųdviejų pirmagimio.

„Žinojome, kad gyvenime einame prie to – dabar prasidėjo naujas etapas, atsivėrė nauji jo vartai. Jaučiuosi be galo laimingas, viskas laiku ir vietoje“, - kalbėjo E. Bžeskas.<br>R. Neverbickas
„Žinojome, kad gyvenime einame prie to – dabar prasidėjo naujas etapas, atsivėrė nauji jo vartai. Jaučiuosi be galo laimingas, viskas laiku ir vietoje“, - kalbėjo E. Bžeskas.<br>R. Neverbickas
Daugiau nuotraukų (1)

Laura Čaplinskaitė

Mar 2, 2013, 3:59 PM, atnaujinta Mar 10, 2018, 6:19 PM

E. Bžeskas portalui lrytas.lt sakė, kad žinia apie Redos nėštumą buvo kiek netikėta, tačiau be galo džiugi.

„Žinojome, kad gyvenime einame prie to – dabar prasidėjo naujas etapas, atsivėrė nauji jo vartai. Jaučiuosi be galo laimingas, viskas laiku ir vietoje“, - kalbėjo E. Bžeskas.

Mantas ir Reda pramogų pasaulio vakarėliuose darosi vis retesni svečiai, o dabar juokiasi, kad juos čia išvysime dar rečiau.

Dabar poros tikslai - kiti. Jie ramiai lauks kūdikio. „Mano užduotis šiuo metu - lepinti žmoną. Reda vaikšto į specialius masažus, į baseiną, sportuoja ant kamuolio. Buvome vaikų parduotuvėse, apžiūrėjome vežimėlius. Man buvo labai įdomu, kaip jie susilanksto, kaip sukonstruoti“, - atviravo laimingas būsimas tėvas.

Pora jau svarsto, kaip darbo kambarį savo namuose pavers vaikelio erdve.

Reda jau kartą buvo ištekėjusi už šokėjo Andriaus Kandelio, tačiau vaikų nesusilaukė.

E. Bžeskui santuoka su Reda – pirmoji. Žinomas prodiuseris anksčiau draugavo su tokiomis atlikėjomis kaip Karina Krysko-Skambinė, Nijolė Pareigytė-Rukaitienė ir Oksana Zlatkovaitė. Būtent išsiskyręs su O. Zlatkovaite prodiuseris pradėjo susitikinėti su Reda.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.