A. Šedžius apie vaikus iš pirmos santuokos: „Dukteris išlaikau, nes Sandra neturi pajamų”

Šiauliečių Andriaus Šedžiaus (37 m.) ir Monikos Kvietkutės (20 m.) vestuvių iškilmes lydėjo nesusipratimai dėl jaunikio vaikų, kurie nedalyvavo puotoje. Trijų vaikų tėvas neišgirdo dviejų dukterų iš pirmosios savo santuokos sveikinimų, bet vyrui laimės ir džiaugsmo telefonu palinkėjo jo nesantuokinis dešimtmetis sūnus.

Prieš savaitę susituokusių A.Šedžiaus ir M.Kvietkutės vestuvėse nedalyvavo jaunikio vaikai.<br>G. Šiuparys
Prieš savaitę susituokusių A.Šedžiaus ir M.Kvietkutės vestuvėse nedalyvavo jaunikio vaikai.<br>G. Šiuparys
Daugiau nuotraukų (1)

Ligita Valonytė ("Lietuvos rytas")

Mar 3, 2013, 1:05 PM, atnaujinta Mar 10, 2018, 5:23 PM

Praėjusį šeštadienį už verslininko ir politiko A. Šedžiaus ištekėjusi M. Kvietkutė pasirinko Šedžiuvienės pavardę. Šiauliuose tokią pat pavardę jau trylika metų nešioja ir pirmoji A. Šedžiaus žmona Sandra (33 m.).

Nors Andrius ir Sandra išsiskyrė 2004-aisiais, buvusi politiko žmona neketina atsisakyti santuoką primenančios pavardės. Jos netrikdo ir tai, kad šia skambia pavarde dabar džiaugiasi gerokai jaunesnė moteris.

„Mano ambicijų ši pavardė neužgauna, todėl nežadu jos keisti. Mano dukterys – Šedžiūtės, aš – Šedžiuvienė.

Pavardės rodo, kad aš – jų mama, todėl nėra prasmės susigrąžinti mergautinę pavardę”, – įsitikinusi nekilnojamojo turto prekybos vadybininkė S. Šedžiuvienė.

Buvusio sutuoktinio pavardė šiaulietei nei trukdo, nei padeda: „Manęs ji nei šildo, nei šaldo. Man svarbu tik mano vaikai.”

Moteris neatskleidė, ar pati nepasvajoja dar kartą ištekėti.

Tačiau S. Šedžiuvienė tikino telefonu po vestuvių pasveikinusi buvusį sutuoktinį ir nuoširdžiai palinkėjusi jam gražaus gyvenimo.

Ką vasario 23 dieną, kai tuokėsi A. Šedžius ir M. Kvietkutė, veikė S. Šedžiuvienė?

Penkerių ir dvylikos metų dukteris auginanti pirmoji A. Šedžiaus žmona tikino smagiai praleidusi savaitgalį ir nė negalvojusi apie buvusio vyro antrąsias vestuves.

Tądien buvusiai žmonai nė nesuvirpėjo širdis – savo dukterų tėvui ji nebejaučia jokių šiltų jausmų: „Tai – mano praeitis.”

Paklausta, kodėl dukterys nedalyvavo tėvo vestuvėse, S. Šedžiuvienė tikino, jog jos dar per mažos, kad pačios nuspręstų, kur joms eiti.

„O kai užaugs ir turės savo nuomonę, galės eiti kur nori”, – tvirtino motina.

Tačiau apie tai, kad dukterys nepasveikino antrą šeimą sukūrusio tėvo, A. Šedžius po vestuvių kalbėjo kitaip negu buvusi žmona.

„Sandra nei manęs sveikino, nei aš su ja apie vestuves kalbėjau. Nelabai jos sveikinimų ir laukiau.

Pirmadienį telefonu buvusios žmonos pasiteiravau, kaip jaučiasi jaunesnioji duktė, nes buvo sakiusi, kad ji sirguliuoja, todėl neleis dalyvauti mano vestuvėse.

Paaiškėjo, kad pirmadienį ji jau buvo sveika ir išėjo į vaikų darželį. Vadinasi, stipriai nesirgo.

O vyresniąją motina išsiuntė atostogų į Egiptą – duktė dėl to verkė, apgailestavo. Bet tai buvusios žmonos pasirinkimas, dėl kurio – pyksiu ar nepyksiu – kitaip nebus.

Juk šventė baigėsi”, – nesusipratimus, kodėl atžalų nebuvo vestuvių pobūvyje, paaiškino A. Šedžius.

Naują šeimą sukūręs verslininkas tvirtino savo vaikus mylintis ir po vestuvių nenustos jais rūpintis.

„Dukteris išlaikau, nes buvusi žmona neturi pajamų. Juk ji niekur nedirba. Sakote, dirba vadybininke? Mirsiu iš juoko”, – nusijuokė A. Šedžius.

Jaunikis neslėpė, kad į vestuves ketino atvykti jo nesantuokinis dešimtmetis sūnus, tačiau A. Šedžius jam prasitarė, jog seserų puotoje nebus.

Tuomet berniukas nusiminė ir savo planus pakeitė. Po vestuvių ceremonijos A. Šedžių pradžiugino sūnaus skambutis. Vaikas pasveikino ir tėvą, ir naują jo žmoną.

„Jis – supratingas berniukas. Mums palinkėjo laimės, džiaugsmo”, – gražiu bendravimu su sūnumi džiaugėsi tėvas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.