Atšauktas Utenoje turėjęs įvykti V. Šapranausko pasirodymas

Aktoriaus Vytauto Šapranausko juokeliai nedomina uteniškių. Jie jau antrą kartą boikotavo „Juodojo humoro turą“ per Lietuvą su V. Šapranausku priešakyje. Bent jau taip tvirtina renginio organizatoriai.

Kovo 7 dieną turėjęs įvykti V. Šapranausko humoro vakaras Utenos daugiafunkciniame sporto centre – atšauktas. Uteniškiai į pasirodymą bilietų neišpirko.<br>D. Umbrasas
Kovo 7 dieną turėjęs įvykti V. Šapranausko humoro vakaras Utenos daugiafunkciniame sporto centre – atšauktas. Uteniškiai į pasirodymą bilietų neišpirko.<br>D. Umbrasas
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

2013-03-08 00:46, atnaujinta 2018-03-10 09:13

Kovo 7 dieną turėjęs įvykti V. Šapranausko humoro vakaras Utenos daugiafunkciniame sporto centre – atšauktas.

Portalui lrytas.lt šio centro direktorius Alvydas Surgautas sakė, kad uteniškiai neišpirko bilietų į humoro vakarą, todėl nuspręsta jį atšaukti.

„Juodojo humoro turo“ per Lietuvą organizatorius, įmonės „Versus Vertex“ direktorius Ričardas Pinikas portalui lrytas.lt prasitarė, kad Utenoje V. Šapranausko pasirodymas atšauktas jau antrą kartą. Abu kartus bilietų parduoti nepavyko.

„Renginį atšaukėme jau prieš savaitę. Tiesiog nepavyko išparduoti visų bilietų ir tiek“, - paaiškino R. Pinikas.

Tačiau ne visų miestų gyventojai ignoruoja V. Šapranausko humorą.

Žmonės noriai renkasi į aktoriaus pasirodymus. Tiesa, kai kuriuos savo gerbėjus jis nuvilia ir pats, kai be paaiškinamos priežasties neatvyksta į pasirodymus. Taip yra nutikę Kėdainiuose ir Alytuje. Tuomet organizatoriai negalėjo paaiškinti, kur dingo V. Šapranauskas.

Praėjusį sekmadienį aktorius nepasirodė ir TV3 televizijos projekte „Chorų karai“. Tuomet tiesioginėje transliacijoje jį pakeitė laidos „X faktorius“ dalyvis Martynas Kavaliauskas, kuriam pagelbėjo aktorė Inga Jankauskaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: R. Žemaitaitis sulaužė priesaiką – ar gali kandidatuoti?