Iš Londono į Lietuvą grįžusi B. Nicholson jau kuriasi naujuose namuose

Dar prieš kelias savaites savo interneto svetainėje Beata paviešino įrašą, kuriame užsiminė, kad visai netrukus jai ir jos šeimai Londonas taps Vilniumi, o Vilnius – Londonu. Ji pasakojo apie tai, kaip sykį su vyru Tomu vykdama iš Velso į Londoną šnekėjosi apie naujų namų kūrimą ir šis netikėtai jai pasiūlė kraustytis į Lietuvą. „Nusprendėm, kad nereikia bijoti naujų dalykų, kad mums visiems tai bus nuotykis ir aplinkos pakeitimas. Jei nepadarysim to dabar, nežinia, kada dar tam bus tinkamas laikas“, – savo tinklaraštyje rašė ji.

Dar prieš kelias savaites savo interneto svetainėje Beata paviešino įrašą, kuriame užsiminė, kad visai netrukus jai ir jos šeimai Londonas taps Vilniumi, o Vilnius – Londonu.<br>R. Neverbickas
Dar prieš kelias savaites savo interneto svetainėje Beata paviešino įrašą, kuriame užsiminė, kad visai netrukus jai ir jos šeimai Londonas taps Vilniumi, o Vilnius – Londonu.<br>R. Neverbickas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-03-08 00:46, atnaujinta 2018-03-10 09:13

Beata tikino, kad pasitarusi su vyru nusprendė, jog nori mėgautis gyvenimu ir daugiau laiko skirti šeimai. Moteris prisipažino, kad Londone jai visuomet patiko gyventi, todėl apie galimybę išsikelti į naujus namus anksčiau ji net nesvarstė. „Tiesą sakant, nenorėjau prisiimti tos atsakomybės ne tik kurti santykius, bet dar ir užsienietį Lietuvoje prižiūrėti“, – sakė ji. Tačiau dabar viskas apsivertė aukštyn kojomis – šeima kraustosi gyventi į Vilnių.

„Kol kas dar tik pradžia, tačiau jau po truputėlį kuriamės“, – portalui lrytas.lt patikino į Fabijoniškių mikrorajoną besikraustanti Beata. Kokį stilių pasirinks ir kaip dekoruos namus, Beata kol kas neišdavė, tačiau patikino – gyventi bus tikrai jauku ir patogu. Socialiniame tinkle „Facebook“ Beatos vyras paviešino nuotrauką su prierašu „Kuriame namus“. Joje matosi telefonu kalbanti Beata, o jai už nugaros – didelis erdvus kiemas. Panašu, kad šeima ketina įsikraustyti į erdvų namą, tačiau to Beata kol kas nelinkusi detalizuoti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.