Prisidengusios erotiškais apatiniais grupės „Pop Ladies“ ir „Naujos pupytės“ narės kurstė kauniečių aistras

Ketvirtadienio vakarą Kauno M. Žilinsko dailės galerijoje vykusios mados šventės „Mados ir meno sintezė 2013“ desertu tapo Latvijos mados namų „Amoralle“ dizainerės Inesės Ozolos sukurta 2013 metų pavasario ir vasaros kolekcija „Jeweler“.

„Mados ir meno sintezėje“ aistras kurstė erotiškais apatiniais žingsniavusios grupių „Pop Ladies“ ir „Naujos pupytės“ dainininkės.<br>M. Patašius
„Mados ir meno sintezėje“ aistras kurstė erotiškais apatiniais žingsniavusios grupių „Pop Ladies“ ir „Naujos pupytės“ dainininkės.<br>M. Patašius
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Mar 8, 2013, 3:07 PM, atnaujinta Mar 10, 2018, 8:32 AM

Ji buvo pristatyta paskutinė, po šešių žinomų bei pradedančių Lietuvos dizainerių kolekcijų ir tapo didele staigmena gausiai susirinkusiai publikai.

Aistras kursčiusią kolekciją pristatė dvylika modelių, kuriais tą vakarą virto grupės „Pop Ladies“ dainininkės Natalija Bunkė, Katažina Nemycko, Oksana Pikul ir Liepa Mondeikaitė, grupės „Naujos pupytės“ narės Neringa Šiaudikytė, Vita Jakutienė bei Skaistė Staikūnaitė, grožio konkursų dalyvės Evelina Sinkevičienė ir Rūta Gajauskaitė, smuikininkė Daiva Samuolytė, odontologė Simona Kazlauskaitė ir grožio srityje dirbanti Justina Šliavaitė.

Modeliai podiumu žingsniavo demonstruodami erotika dvelkusius aptemptus korsetus, glaustinukes su prisegamomis kojinėmis, lengvus naktinukus, su liemenį paryškinančiais dirželiais, šilkines pižamas ir chalatus.

Prieš lipdamos į sceną merginos ir moterys tikino, kad vilkėdamos iš šilko ir satino pasiūtus, nėriniais, permatomu šifonu, perlais, kristalais nei aksominėmis sagomis puoštus itin erotiškus drabužius pasijuto drąsios, elegantiškos ir nepriklausomos, tačiau kartu labai moteriškos bei seksualios.

Mados namų „Amoralle“ atstovė Eglė Garnienė tvirtino, kad su šia kolekcija ištrinama linija, kuri skiria vakarinę suknelę nuo vakarinio buduaro drabužio.

„Manau, nesunku buvo įsitikinti, kad tuo, kuo scenoje buvo apsirengusios merginos, skirta vilkėti ne tik miegamajame. Kai kurie drabužiai puikiai tinka jaukiam vakarui praleisti“, — tvirtino E. Garnienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.