D. Martinėlei patinka ne tik demonstruoti naujus apdarus, bet ir pabrėžti savo išsilavinimą

Stilinga Kauno ponia, pasipūtusi papūga, vyrus iš proto vedanti gražuolė, garbėtroška Barbė, turtuolių medžiotoja. Tokie apibūdinimai lydi tarptautinių ryšių ekspertę Dianą Martinėlę (37 m.), nuolat įspūdingais apdarais šmėžuojančią pobūviuose ir vakarėliuose. Neseniai į skandalą su buvusiu draugu įsivėlusi kaunietė didžiuojasi, kad interneto komentatorių dėmesio sulaukia net daugiau nei atlikėja Natalija Bunkė.

Neseniai į skandalą su buvusiu draugu įsivėlusi D. Martinėlė didžiuojasi, kad interneto komentatorių dėmesio sulaukia net daugiau nei atlikėja Natalija Bunkė.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Neseniai į skandalą su buvusiu draugu įsivėlusi D. Martinėlė didžiuojasi, kad interneto komentatorių dėmesio sulaukia net daugiau nei atlikėja Natalija Bunkė.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė („Lietuvos rytas“)

Mar 13, 2013, 9:45 AM, atnaujinta Mar 10, 2018, 3:01 AM

Anksčiau buvusi niekam nežinoma kaunietė į pramogų pasaulio traukinį įšoko daugiau nei prieš trejus metus. Tada buvusiame Kauno restorane „Bokštas” vyko mados ir stiliaus renginys „Ant adatos”.

Nors ant podiumo dizainerių drabužius demonstravo garsūs Lietuvos žmonės, svečių akys labiau krypo į išskirtinės išvaizdos viešnią – finansininke prisistačiusią D. Martinėlę.

Ji vilkėjo juodą itin atvirą, trumpą odinę suknutę, tad sulaukė ir kauniečių fotografų dėmesio. Dianai tai patiko ir ji tapo nuolatine vakarėlių viešnia, dažnai stebinančia savo išvaizda. Ko ši moteris siekia, gal jai trūksta vyrų dėmesio?

Tąkart į mados šventę D. Martinėlę atlydėjo septyneriais metais jaunesnis verslininkas Edvinas Valickas.

Jie kartu iki šiol, nors renginiuose moteris dažniau pasirodo su bičiulėmis ar jai „tik draugiją palaikančiais” pažįstamais vyrais. E.Valickas su savo išrinktąja viešumoje pasirodo retai.

„Tai žmogus ne iš pramogų pasaulio, todėl jam nepatinka vaikščioti po renginius. Tad kam jį ten temptis?” – apie draugą sakė D. Martinėlė.

Kaunietės išvaizda – mados gerbėjų ir kritikų taikinys. Būtent dėl išvaizdos ji atsidūrė populiariuose žurnaluose ir interneto tinklalapiuose.

2011 metais vykusiame Vienos pokylyje D. Martinėlė pasirodė su ilga pūsta rusvų tonų suknele, kurią vilkėdama atrodė lyg pasakų princesė. Moters nuotraukos pateko į populiarių žurnalų puslapius.

Tų pačių metų rudenį kaunietė dalyvavo konkurse „Lietuvos ponia”. Prieš renginį D.Martinėlė ilgai svarstė, ar jame dalyvauti. Apsispręsti jai padėjo tuomet šešiolikmečio sūnaus Dovydo paskatinimas.

„Išgirdęs mano dvejones sūnus pasakė, kad esu šauniausia pasaulyje mama, todėl turiu eiti ir tai parodyti. Po tų žodžių iš karto užpildžiau anketą”, – pasakojo moteris.

Restorane „Bajorkiemis” vykusiame konkurse D. Martinėlė nebuvo įvertinta nugalėtojos juosta, tačiau jos pasirodymas scenoje nepaliko abejingų.

Moterys pašnibždomis kritikavo peroksidu nubalintus D. Martinėlės plaukus ir jos grožį. Vyrai liko pakerėti šios dalyvės talentų rungčiai parengto rytietiško pilvo šokio. Energingai, plastiškai ir seksualiai judanti moteris ne vieną stipriosios lyties atstovą privertė garsiai šaukti „bravo”.

Be titulų likusi D. Martinėlė po renginio jautėsi neįvertinta, tačiau liūdėti jai neleido mylimasis E. Valickas.

Netrukus kaunietė pasirodė viename Vilniaus naktinių klubų, kur vilkėdama trumpą aukso spalvos suknelę ir avėdama įspūdingo aukščio aukštakulnius vėl sulaukė fotografų dėmesio.

Internete pasirodžiusios D.Martinėlės nuotraukos sudomino didelį būrį internautų ir davė darbo anoniminiams komentatoriams. Vieni dėl išvaizdos ir aprangos moterį negailestingai plūdo, kiti ją gyrė už dailius figūros linkius ir drąsą.

Ne vieną žmogų tokia komentarų gausa būtų sukrėtusi ir jis dar ilgai būtų bijojęs nosį iš namų iškišti. O štai D.Martinėlė dėl to ne tik neišgyveno, bet ir gyrėsi, kad tiek komentarų po straipsnio nėra sulaukusi net dainininkė Natalija Bunkė.

„Jeigu man už nugaros daug kalba, vadinasi, esu priekyje”, – nutarė D. Martinėlė ir toliau iškėlusi galvą ėjo į renginius.

Daugiausia dėmesio ir apkalbų D. Martinėlę užgriuvo po 2012 metais įvykusio Vienos pokylio. Tada savo barbiška išvaizda ji pribloškė net visko mačiusius žmones.

Lydima Lietuvos ir Europos kultūrizmo čempiono Dainiaus Barzinsko kaunietė atvyko į Vilniuje surengtą labdaringą pokylį.

Ji vilkėjo įspūdingą ciklamenų spalvos suknelę, kuriai prireikė net 50 metrų tiulio. Kiti renginio svečiai aikčiojo: vieni – iš nuostabos, kiti – iš siaubo.

Suknelės modelį Diana nusižiūrėjo iš vieno madų žurnalo.

„Nebuvo lengva rasti, kas galėtų pasiūti tokią suknelę. Tačiau vieno Kauno proginių drabužių salono meistrai sutiko”, – pasakojo D. Martinėlė.

Ji prasitarė, kad pokylio apdaras nemenkai paplonino jos piniginę. Nors įspūdingąją suknelę moteris žadėjo parduoti, kol kas ji kabo drabužių spintoje. Kaip ir apdaras iš šiųmečio Vienos pokylio.

Įsikibusi į parankę Londone gyvenančiam mados žinovui Vidmantui Vaidanavičiui D. Martinėlė iš balto limuzino prie Vilniaus rotušės išlipo vilkėdama ją undinėle pavertusią ryškiai mėlyną ilgą suknelę apnuogintais pečiais.

Drabužį siuvo Kauno mados namai „Snobė”. Šventinio apdaro modelio idėja D. Martinėlei ir šįkart kilo vartant mados žurnalus.

„Tokio modelio sukneles mėgsta „Oskarų” apdovanojimų viešnios. Jai prireikė 30 metrų tiulio ir nedaug gipiūro”, – pasakojo Diana.

Prie suknelės ji priderino Londone įsigytus sidabro spalvos batelius, kurių pakulnės aukštis siekė 18 centimetrų. Tokiais bateliais vakarėliuose pasirodo tikrai reta garsenybė, o kaunietė, avėdama šią avalynę, ant Rotušės parketo sukosi valso ritmu.

Nors D. Martinėlė iš pokylio išėjo šiam dar nepasibaigus, jos nuotraukos bene labiausiai mirgėjo internete ir spaudoje, į ją krypo televizijos operatorių kameros.

Kai kurios garsių dizainerių sukneles vilkėjusios ponios slapta niršo iš pavydo ir D. Martinėlę apkalbinėjo. Nuo jų neatsiliko ir interneto komentatoriai.

Nors D. Martinėlė mieliau demonstruoja įspūdingus apdarus nei kalba apie savo praeitį ir vyrus, paslaptis šiais laikais sunku išsaugoti, ypač kai brauniesi į viešumą.

Gimusi ir užaugusi Kaune Diana ištekėjo vos baigusi vidurinę mokyklą. Sūnus Dovydas gimė, kai jo motinai buvo devyniolika metų.

D. Martinėlė santuokoje išgyveno trumpai ir tą sąjungą dabar vadina jaunystės klaida. Moteris tikina, kad skirtis norėjo ji.

„Viskas jau seniai praeityje, tad apie ją kalbėti neįdomu. Dėl nieko nesigailiu, turiu didelį sūnų ir dėl to jaučiuosi laiminga”, – sakė D. Martinėlė.

Paklausta, kodėl daugiau neištekėjo, D. Martinėlė tikino nesutikusi tinkamo vyro.

„Ieškau išsilavinusio, jaunesnio ir dirbančio. Visa kita turėtų išsirutulioti bendraujant.

Pinigai man nėra svarbiausias dalykas. Kitaip jau seniai būčiau ištekėjusi už kokio turtingo užsieniečio, gyvenčiau viloje ir važinėčiau prabangiausiu automobiliu.

Patikėkite, tokių pasiūlymų sulaukiu nuolat, tačiau nei turtai, nei užsieniai manęs ne-traukia”, – tvirtino D. Martinėlė.

Visai kitokias kalbas apie Dianą neseniai paskleidė buvęs jos draugas Linas, su kuriuo ji draugavo prieš 12 metų.

Valentino dienos vakarą viename klube 40-metis vyriškis žurnalistei papasakojo, kad su tuomet niekam nežinoma Diana susipažino radęs jos skelbimą pažinčių svetainėje. Kaunietė skelbime neva rašė ieškanti vyro, kuris turi automobilį.

Vyras skelbimo autorę pakvietė į pasimatymą prie Centrinio pašto Kaune. Linas ligi šiol nepamiršo Laisvės alėja atžingsniavusios šviesiaplaukės gražuolės.

„Tuomet ji buvo visiškai nepanaši į moterį, kurią dabar matome televizijos ekranuose ar žurnalų puslapiuose. Jos plaukai buvo gerokai trumpesni, o kūno formos ne tokios įspūdingos. Tada ji mane sužavėjo natūraliu grožiu ir jaunyste. Kitaip būčiau į ją nežiūrėjęs”, – pasakojo vyras.

Jis su naująja drauge kūrė ateities planus ir net buvo pasiruošęs ją vesti. Tik vėliau neva įsitikino, kad moteriai reikėjo tik jo pinigų.

Kaunietis tvirtino investavęs ne mažiau kaip šimtą tūkstančių litų į namo dalies, kurioje planavo gyventi su D. Martinėle, įrengimą. Tačiau moteris pareiškė, kad su juo nenori nei būti drauge, nei už jo tekėti.

Linas tuomet pareikalavęs grąžinti į namą investuotus pinigus, tačiau buvo išspirtas lauk. Iš buvusios mylimosios jis neatgavo nė cento. Kaunietis įsitikinęs: vyrų, kuriais pasinaudojo ir vėliau atstūmė, jo buvusi draugė turėjo ne vieną.

D.Martinėlė šias buvusio draugo kalbas apie ją pavadino šmeižtu ir vyriškį padavė į teismą. Moteris patikino, kad pats Linas tada ją apgavo – prisistatė italų milijonieriaus sūnumi. Tačiau labai greitai jai pradėjo aiškėti, kad jis yra ne tas, kuo dedasi.

„Man pasirodė keista ne tik jo neva milijonieriaus tėvo istorija. Jis slėpė, kur gyvena. Todėl kiek daugiau nei po mėnesio pareiškiau, kad nenoriu su juo daugiau bendrauti. Jis labai pyko, verkė, grasino, kad nusižudys, bet galiausiai paliko ramybėje”, – savo versiją pasakojo D. Martinėlė.

Moteris įsitikinusi: buvęs draugas nori jai atkeršyti ir, pasinaudodamas tuo, kad ji yra žinoma, išgarsėti.

Kaunietė patikino, kad jai niekada nereikėjo ieškoti turtingų vyrų, kurie įrenginėtų namus ar ją išlaikytų.

„Tikrai nesu ir niekada nebuvau vargšė. Mano tėvai – stambūs ūkininkai, kurie visą gyvenimą daug dirbo ir uždirbo. Dirbu ir pati, todėl pinigų stygiumi nesiskundžiu”, – teigė moteris.

Dianai patinka ne tik demonstruoti naujus apdarus, bet ir pabrėžti savo išsilavinimą.

Baigusi vidurinę mokyklą į aukštąją ji iškart nestojo, nes augino sūnų.

Dvejus metus D. Martinėlė lavinosi tuo metu tarp Kauno panelių populiarioje Dalios Teišerskytės grožio mokykloje „Gabija”, kur įgijo kirpėjos specialybę. Vėliau tęsė mokslus Kauno verslo kolegijoje, siekė sekretorės referentės diplomo. Be to, specialiuose kursuose tobulino buhalterijos žinias.

Prieš šešerius metus moteris baigė Mykolo Romerio universitetą, kur įgijo teisės ir valdymo bakalauro diplomą.

Kaunietė septynerius metus dirba tarptautinių ryšių eksperte Lietuvos šeimos ūkininkų sąjungoje, dalyvaujančioje Lietuvos žemės ūkio rūmų veikloje.

Jos darbas – palaikyti ryšius su kitų šalių žemės ūkio organizacijomis, prisidėti prie tarptautinių renginių ir ūkininkų mugių organizavimo, rengti Lietuvos ūkininkų išvykas į užsienį, padėti panaudoti Europos Sąjungos paramą.

Moteris uždirba pakankamai, kad galėtų skirti pinigų išvaizdai ir naujiems madingiems drabužiams.

„Per mėnesį grožiui išleidžiu nuo 500 iki 1,5 tūkstančio litų. Priklauso nuo to, kokias grožio priemones ir procedūras renkuosi, einu į grožio saloną ar kaukes gaminu pati”, – paaiškino D. Martinėlė.

Atskleisti visų grožio paslapčių moteris nelinkusi, tačiau prasitarė, kad naudojasi jauninamosiomis ir odai lygumo bei skaistumo suteikiančiomis lazerio procedūromis.

„Nesu nusistačiusi prieš moteris, kurios grožį patiki plastikos chirurgų skalpeliui ar jauninasi botulino injekcijomis. Jei man to reikės ateityje, pasinaudosiu. O dabar stengiuosi kuo sveikiau gyventi, sportuoju, nerūkau, nevartoju alkoholio”, – tikino D. Martinėlė.

Soliariumu ji mėgaujasi nedažnai ir niekada nekaitina veido. Odai patamsinti kaunietė naudoja dirbtinę purškiamąją įdegį suteikiančią priemonę. Priklijuojamosios blakstienos, priauginti plaukai ir nagai – jos įvaizdžio dalis. Tai leidžia moteriai nuolat atrodyti susitvarkiusiai ir ryškiai.

Kaskart prieš išeidama iš namų D. Martinėlė veidą pasitepa kremine pudra ir pasikvepina.

Kur kas daugiau pinigų nei grožio priemonėms kaunietė išleidžia drabužiams.

„Kiek išleidžiu aprangai, neskaičiuoju, nes greičiausiai suma būtų nemaža. Mano spintoje daugiausia galima išvysti siaurų džinsų, kuriuos mūviu kasdien. Netrūksta ir trumpų suknelių, tačiau jas segiu tik eidama į vakarėlius.

Ilgų sijonų nesegiu net namuose, nes jie man trukdo. Drabužių etikečių nesivaikau, tačiau patinka ekstravagantiški, ryškūs ir kokybiški daiktai”, – pasakojo D. Martinėlė.

Didžiausią silpnybę kaunietė jaučia aukštakulniams. Jų turi ne vieną dešimtį porų. Net paprastą dieną D. Martinėlė vaikšto ir puikiai jaučiasi apsiavusi batus, kurių pakulnės aukštis siekia 15 centimetrų. Nesvarbu, ar jie priderinti prie džinsų, ar prie puošnios suknelės.

Jei reikėtų, avėdama tokiais batais kaunietė galėtų ir bėgti maratoną. Aukštakulniai pagražina kojas ir prideda ūgio.

Tiems, kurie ją lygina su lėle Barbe, 163 centimetrų ūgio kaunietė atkerta: būtent dėl ūgio ji negali būti lyginama su Barbe.

„Tai man komplimentas, tačiau iki tikros Barbės man trūksta kokių 20 centimetrų. Be to, nesu tokia liekna kaip Barbė”, – apgailestavo D. Martinėlė.

Kur kas maloniau moteris jaučiasi lyginama su Nicki Minaj – iš Trinidado ir Tobago kilusia repere bei dainų autore.

Abiejų moterų akys tamsiai rudos, abi jos mėgsta priklijuotas blakstienas, jų putlūs žandai, lūpos ir krūtinė, platoka nosis, ilgi iš tolo šviečiantys peroksidiniai plaukai, ryški erotiška apranga.

„Patinka ji man. Specialiai dainų nesiklausau, bet kai įjungiu MTV kanalą, į ją nuolat atkreipiu dėmesį. Ji linksma ir ryški. Man patinka tokios dainininkės ir moterys”, – kalbėjo D. Martinėlė.

Ji pati niekada nebuvo kukli ir baikšti, tačiau tiek drąsos, kiek turi dabar, kaunietė įgavo ne iš karto.

„Kai gaunu pasiūlymą kur nors dalyvauti, dažniausiai dalyvauju. Gal ateis laikas, kai niekas nieko nesiūlys ir reikės vakarus leisti nykiai?” – susimąstė nuolatinė vakarėlių viešnia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.