V. Šapranausko sūnus Gytis – geriausias blogų mergaičių draugas?

Moterys prie G. Šapranausko limpa kaip musės prie medaus. Toks įspūdis susidaro pasižvalgius pramogų pasaulio atstovų vakarėliuose. Gytis juose kaskart pasirodo vis su kita gražuole.

Daugiau nuotraukų (1)

Rūta Peršonytė („Lietuvos rytas”)

Mar 13, 2013, 3:39 PM, atnaujinta Mar 10, 2018, 2:14 AM

Moterys prie G. Šapranausko limpa kaip musės prie medaus. Toks įspūdis susidaro pasižvalgius pramogų pasaulio atstovų vakarėliuose. Gytis juose kaskart pasirodo vis su kita gražuole.

Simpatiškam vyrui, dabar vadovaujančiam sostinės barui „Tas Pubas”, jau klijuojama geidžiamo jaunikio etiketė.

„Nežinau, ar esu labai geidžiamas jaunikis. Neseniai viename leidinyje buvo išspausdintas geidžiamiausių Lietuvos vyrų sąrašas. Mano pavardės ten nebuvo”, – nusijuokė G. Šapranauskas.

Tačiau jis neslepia, kad vos tik pasirodo viešojoje vietoje su kokia nors palydove, tuoj pat su ja suporuojamas.

O kaip jis renkasi vakarėlio partnerę?

„Viskas priklauso nuo situacijos. Kartais mane pakviečia, kartais aš pakviečiu. Turiu daug draugių ir draugų”, – paaiškino G.Šapranauskas.

Paklaustas, ar turi širdies draugę, Gytis patikino, kad jo širdis yra laisva.

„Neturiu draugės, bet ir nebūtina turėti, vis tiek supirš su kuo nors”, – sakė Gytis. Pasikalbėti su juo susitikome jo vadovaujamame bare.

Šeštą valandą vakaro darbą pradedančiam direktoriui tenka dirbti iki vėlumos: „Esu naktinis paukštis.”

Bendrauti su moterimis jam patinka, tačiau ne visos jų savybės žavi. Negali pakęsti naivumo ir kvailumo. Tuomet visai nesvarbu, kad dama išoriškai atrodo nepriekaištingai. Po dviejų sakinių Gyčiui tampa aišku, su kuo turi reikalą. Tuomet dažniausiai pasipusto padus.

„Pirmiausia dėmesį atkreipiu į išvaizdą. Labai svarbu, kad atsirastų abipusė chemija. Juk iš pradžių valgai akimis, o po to šnekiesi. O jei atsikėlus iš ryto yra apie ką pasikalbėti, bendravimas gali tęstis”, – aiškino pašnekovas.

Ilgiausiai su mergina jis yra draugavęs pusantrų metų.

G.Šapranauskas yra dėkingas tėvui, kuris jį išmokė tinkamai elgtis su damomis.

„Juk pro duris moterį pirmą praleidi ne todėl, kad jos užpakalį nori apžiūrėti, o dėl to, jog taip esi išauklėtas”, – mestelėjo žodžio kišenėje neieškantis direktorius.

Pasirodo, G.Šapranauską traukia blogiukės. Bohemos labirintuose besisukiojančio vyro neerzina įžūliai besielgiančios, besikeikiančios moterys. Žinoma, su tam tikromis išlygomis.

„Chamizmas, jei yra su skoningu humoro jausmu, man žavus. Bet tai ne visoms duota. Svarbiausia, kad moteris nebūtų kvaila arba perdėtai valdinga”, – patirtimi dalijosi Gytis.

O kaip jis elgiasi supratęs, kad mergina nori su juo susipažinti dėl jo žinomumo, tikisi prasmukti į kokį nors vakarėlį ar pasipuikuoti prieš drauges?

„Jei pastebiu, kad manimi norima pasinaudoti, aš irgi pasinaudoju”, – gudriai šyptelėjo Gytis.

O kaip jis reaguotų, jei mergina bare jam nupirktų kokteilį ir pasiūlyti pratęsti vakarą intymesnėje vietoje?

Po šio klausimo G.Šapranauskas sustingo ir išpūtė akis: „Parodykite, kokiame bare yra tokių merginų. Norėčiau ten nueiti.”

Ar savo bičiulėms jis leidžia rinktis, o gal diktuoja savo sąlygas?

„Dažnai moterys per ilgai svarsto, kokį patiekalą išsirinkti, kur laisvalaikį leisti. Joms negalima leisti rinktis, reikia nuspręsti už jas, tada viskas būna paprasčiau”, – atsakė pašnekovas.

Jei santykiuose su artima moterimi atsiranda trinties, nesusikalbėjimo, G.Šapranauskas nesėdi užsiūta burna. Jis yra iš tų, kurie nesikrato rimtų pokalbių.

„Manau, kad pora turi kalbėtis, priešingu atveju santykiai nesirutulios”, – paaiškino pašnekovas.

Gyčio laisvalaikis – linksmybės, todėl mergina, norinti būti kartu su juo, turėtų mėgti klubus, vakarėlius.

Ar daug reikia moteriai, kad ji būtų laiminga? Išgirdęs šį klausimą Gytis susimąstė, po to nusijuokė: „Manau, vienas mažas orgazmas kasdien – jau nebloga palaima. Žinoma, moteris dar reikia lepinti komplimentais ir dovanėlėmis. Jos tai mėgsta. Bet ne turtai – laimė.”

Nepavykusius santykius G.Šapranauskas stengiasi nutraukti gražiai. Kartais po išsiskyrimo jam reikia pauzės, kad susivoktų, o kartais jau kitą dieną traukia į medžioklę.

„Kokia mergina galėtų mane nusitempti prie altoriaus? Tokios dar nesutikau”, – patikino Gytis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.