A. Gabalytė atsisveikino su augintine triuše

Po darbų vos įžengusi į namus dainininkė ir kūrybos namų „Elitaz“ vykdomoji prodiuserė Agneta Gabalytė (30 m.) imdavo čiaudėti.

Daugiau nuotraukų (1)

Ligita Valonytė

2013-03-14 00:41, atnaujinta 2018-03-10 01:34

Garsios atlikėjos Rositos Čivilytės duktė taip kankinosi penkerius metus, kol neseniai pasiryžo užsukti pas gydytoją. Paaiškėjo, kad Agnetą kamavo alerginis čiaudulys, kurį kaskart grįžus namo išprovokuodavo augintinė triušė, vardu Triušytė.

A. Gabalytė prieš kelias savaites atsisveikino su triuše ją perleisdama savo motinai. R. Čivilytė Triušytę priėmė svetingai – jos narvelį įkurdino svetainėje ir dabar kasdien rūpinasi, kad triušei netrūktų nei šieno, nei morkų, nei gyvūnui reikalingų vitaminų. Itin prižiūrimos ir mylimos Triušytės kailiukas žvilga, ji naujuose namuose jaučiasi žvali, linksma.

Agnetos motina ir jaunesnė sesuo Patricija nėra alergiškos, tad mielai leidžia laiką su naująja šeimos numylėtine.  

Užsukusi į svečius pas mamą Agneta tik žvilgteli į žvalią Triušytę ir įsitaiso kitame kambaryje, nes bijo prasidėsiančių čiaudulio priepuolių.

A. Gabalytė nelieja ašarų, kad dėl alergijos teko atsisveikinti su augintine, nes šiuo metu ji daug laiko skiria repeticijoms ir pasirodymams televizijos projekte „Žvaigždžių duetai“, kuriuose ji dainuoja su savo garsiąja mama.

Po vizito pas gydytoją A. Gabalytė čiaudulį išsigydė ne tik paklausiusi patarimo atsisakyti augintinės, bet ir vartodama vaistus. Ji pastebėjo, kad dabar žymiai pagerėjo jos savijauta, nes dėl to, kad augino triušę, ji dažnai jautėsi lyg peršalusi – ne tik dažnai čiaudėdavo, bet ir sloguodavo.

Dabar šie nemalonumai – praeityje. Tačiau Agneta apgailestauja, kad niekada negalės pasipuošti triušio kailinukais, nes šio gyvūno plaukai vėl sukeltų alergiją.

Dainininkė ir vykdomoji prodiuserė taip pat yra alergiška pavasarį žydinčių kai kurių medžių žiedadulkėms. Žydinčios pienės jai taip nekelia susižavėjimo, nes irgi sukelia alergiją. Todėl Agneta kiekvieną pavasarį įprato vartoti vaistus nuo alergijos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.