Į žurnalistus šaudžiusi A. Jagelavičiūtė: „Geriausias mano ginklas – liežuvis“

„Pasiryžusi žaisti dažasvydį aš galutinai apsisprendžiau, ką aš galvoju apie šaudymą į žmones. Tai man labai nepriimtina“, – kalbėjo televizijos laidų vedėja Agnė Jagelavičiūtė. Drauge su neseniai iš Rusijos į Lietuvą grįžusia Goda Alijeva jos surengė smagų dažasvydžio turnyrą, kuriame į kovą stojo prieš ne ką kitą, kaip žodžio kišenėje neieškančius ir dažnai jas akylai stebinius žurnalistus. „Nenorėjome pasakyti, kad norime juos sušaudyti, tiesiog norėjome smagiai praleisti laiką“, – juokėsi BTV infošou „Žvaigždutės“ vedėja.

Daugiau nuotraukų (1)

Monika Svėrytė

2013-03-14 19:04, atnaujinta 2018-03-10 00:07

Ketvirtadienio popietę į dažasvydžio klubą „Triada“ susirinko keli pramogų pasaulio atstovai. Nors pajėgos buvo nedidelės – vos po keturis žmones – nei viena komanda lengvai nepasidavė. Čia ginklus surėmė A. Jagelavičiūtė, G. Alijeva, taip pat – aktorė Asta Baukutė ir humoristas Justinas Jankevičius. Į dažasvydžio klubą taip pat atvyko žurnalistas Saugirdas Vaitulionis bei televizijos laidų vedėja Asta Stašaitytė, tačiau apsivilkusi kamufliažinį kostiumą į „karo zoną“ ji eiti taip ir neišdrįso. „Nenoriu, bijau, skauda“, – juokėsi ji mosuodama spalvingais abiejų komandų skiriamaisiais raiščiais.

„Žvaigždučių“ komanda buvo nusiteikusi kovingai. Užsidėję šalmus ir rankas papuošę ryškiais rožiniais raiščiais jie čiupo į rankas spalvotais dažais užtaisytus ginklus ir kupini entuziazmo tvirta koja žygiavo į veiksmo zoną. Žaidimo taisyklėse parašyta, kad nuo priešininko rankos paleista ir į žaidėją pataikiusi kulka yra ženklas, kad varžovas yra pašautas. Tokiu atveju jam reikia palikti žaidimą.

Pirmoji iš „karo zonos“ pasitraukė A. Jagelavičiūtė. Į persirengimo kambarį ji atskubėjo itin susijaudinusi ir kolegoms rodydama sužeistą ranką neslėpė – jausmas blogesnis, nei ji tikėjosi. „Labai skauda. Tikiuosi liks tik mėlynė ir išvengsiu rimtesnių sužeidimų“, – rodydama nuo smūgio drebančią ranką sakė ji. Moteris tikino, kad nors pati yra ekstremalaus sporto mėgėja, žaidimai su ginklais jai ne itin patrauklūs. „Labai mėgstu buriavimą jėgos aitvarais, patinka važinėtis motociklu. Tačiau dar kartą įsitikinau, kad ginklai – ne man. Į medžioklę tikrai neičiau. Geriausias mano ginklas – liežuvis“, – juokėsi ji ir užsiminė, kad kartais gyvenimas viską sudėlioja į vietas taip, kad prieš vėją – nepapūsi.

Po įtemptos kovos aikštelę paliko ir G. Alijeva. „Man pataikė į užpakalį, tačiau net nepajutau ir visai neskaudėjo, minkšta vieta“, – juokėsi ji. Dažasvydžio instruktoriai teigia, kad skausmo stiprumas priklauso nuo to, iš kokio atstumo buvo pataikytas šovinys: kuo atstumas mažesnis – tuo smūgis stipresnis ir skauda labiau. Bene paskutinis komandos išėjo J. Jankevičius – spalvota dažų kulka jam pataikė į krūtinę, tačiau, kaip jis pats sakė – skausminga taip pat nebuvo.

Pasibaigus žaidimui galiausiai buvo nuspręsta – laimėjo draugystė. O toks „pasišaudymas“ – tai tik būdas smagiai praleisti laiką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.