Humoro klubo atidaryme komikai išvertė iš koto žymius žmones

Penktadienį Vilniaus centre savo duris lankytojams atvėrė humoro, muzikos ir teatro klubas „Comedy Club“. Atidarymo paradui dirigavo žinomi humoristai Justinas Jankevičius, Mantas Katleris ir Domas Raibys.

Daugiau nuotraukų (1)

Dovilė Lebrikaitė

Mar 15, 2013, 9:02 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 10:08 PM

J. Jankevičius iškart perspėjo vakaro svečius, kad keiksmažodžių šventės metu netrūks. Ir jis šį pažadą išpildė.

Pirmasis ant scenos lipo ir pokštus skaldė D. Raibys. Jis greitakalbe apžvelgė visus pasaulio įvykius ir neginčijamas tiesas. Taip pat jis pašiepė savo kolegas Raimondą Šilanską ir Artūrą Zakarauską, išmokė savo klausytojus širdgėlą išlieti nesikeikiant.

„Žmonės sako, kad keiktis negražu, keiktis yra šlykštu. Tačiau ką daryti, kai norite nusikeikti, bet bijote pasirodyti nekultūringai? Jums reikia gražaus pasakymo? Raibys per šakas!“ – prisistatė komikas.

Domas nuolat laidė juokelius apie panevėžiečius ir Vilniaus lenkus. Jo pasiūlymas – lenkus, kaip indėnus, uždaryti į rezervatą ir rodyti vaikams.

„Laukiu Helovyno ir kol Raibys išgarsės, kad galėčiau juo persirengti. Man tai kainuos apie 14 litų“, – pradėjo Mantas.

Šį kartą M. Katleris atidavė duoklę kolegoms D. Raibiui ir J. Jankevičiui. Tiesa, jis daugiausiai šaipėsi pats iš savęs. Mantas įrodė, kad saviironija – geriausias būdas prajuokinti publiką. Jis ir vėl juokavo apie savo svorį ir gimtąjį kraštą Panevėžį. Tai, galima sakyti, firminiai Manto juokeliai.

Paskutinis, bet ne prasčiausias buvo J. Jankevičius. Jis juokavo apie moterų ir vyrų santykius. Justinas šaipėsi iš negražių ir kvailų merginų. Jis akivaizdžiai širdo ant merginų, kurios geba išnaudoti vaikinus.

„Esu užsiprenumeravusi knygą „Cosmopolitan“. Toks tikras bezdalų maišas, negebantis nieko pasakyti“, – tęsė J. Jankevičius.

Šventėje dalyvavo ir iš pokštų kvatojosi būrys pramogų pasaulio žvaigždžių: Elena Puidokaitė-Atlanta, Valerij Gigevič, Skaiva Jasevičiūtė, Violeta Mičiulienė ir daugelis kitų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.