Su žmona išsiskyrusiam D. Baumilai vakarėliuose kompaniją palaiko mažametė dukra

Vos prieš kelis mėnesius atlikėjas Donatas Baumila dėl šokėjos Rasos Židonytės paliko ne tik žmoną, tačiau ir mažametę dukterį. Sausio pradžioje oficialiai išsiskyrusi pora neslėpė vienas kitam kartėlio ir viešai kalbėjo apie išblėsusius jausmus. Paskui žavios tamsiaplaukės sijoną nusekęs Donatas teigė, kad Rasa į jo gyvenimą įpūtė naujų vėjų, kol galiausiai nuskriejo dar viena žinia – ant šokių parketo susipažinusi pora pasuko skirtingais keliais.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 16, 2013, 11:45 AM, atnaujinta Mar 9, 2018, 9:42 PM

Ne paslaptis, kad šie keli mėnesiais žinomam atlikėjui buvo itin sunkūs. Tačiau, panašu, kad kad blaškymasis tarp dviejų moterų vis dėlto privertė jį iš naujo apmąstyti apie svarbiausius dalykus gyvenime. O ypač – šeimą ir vaikus.

Dukros Smiltės su Daine prieš daugiau nei dvejus metus susilaukęs Donatas ja rūpinasi labiau nei bet kada anksčiau. Jaunas tėtis su ja stengiasi praleisti kuo daugiau laiko ir vedasi net į įvairiausius vakarėlius.

Penktadienio popietę viename didžiausių sostinės prekybos centrų buvo atidaryta nauja sportinių prekių parduotuvė. Į jos įkurtuves atskubėjo ne vienas pramogų pasaulio atstovas, tarp kurių – ir Donatas su dukra. Visą laiką jis stengėsi būti kuo arčiau mergaitės ir nepaleido jos iš rankų. Tame pačiame vakarėlyje nebuvo matyti nei jo buvusios žmonos, nei Rasos. Mažoji mergatė laikėsi įsikabinusi tėčio visos programos metu.

Naujos sporto prekių parduotuvės atidaryme vyko bėgimo batelių testavimas, čia buvo pristatyta nauja pavasario ir vasaros kolekcija. Susirinkusius svečius linksmino gatvės gimnastų „Project Mayhem“ pasirodymas ir muzikiniai DJ Mamanios ritmai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.