Ekstremaliausia G. Alijevos pramoga – skrydis oro balionu

Prieš kelis mėnesius į Lietuvą sugrįžusi atlikėja, grupės „69 danguje“ narė Goda Alijeva save išbando vis naujame amplua. Sceną į darbą televizijoje iškeitusi moteris šiuo metu BTV televizijoje drauge su kolege Agne Jagelavičiūte veda laidą „Žvaigždutės“. Neseniai viename interviu lesbietėmis išvadintas jų duetas vis prisigalvoja smagių pramogų. Visai neseniai G. Alijeva čiupo į rankas dažais užtaisytą šautuvą ir persirengusi kamufliažiniais drabužiais stojo į kovą prieš žurnalistus.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-03-19 08:45, atnaujinta 2018-03-09 18:05

„Pradžioje labai bijojau žaisti. Neįsivaizdavau, kas tai per žaidimas, tačiau vėliau pagavau azartą“, – po dažasvydžio turnyro pasakojo G. Alijeva. Kulką į užpakalį gavusi atlikėja užsiminė, kad skaudėti – neskaudėjo, tačiau po šio žaidimo ji tik dar kartą įsitikino: aštrius pojūčius keliančios pramogos – ne jai.

Paklausta, ką ekstremaliausio ji yra nuveikusi, G. Alijeva teigė, kad labiausiai jai įsiminė skrydis oro balionu. „Neįsivaizdavau, kaip galima be jokios apsaugos tupėti tame krepšyje. Labai nervinausi, tačiau nebuvo taip baisu, kai tikėjausi“, – užsiminė ji.

Ji taip pat prisiminė kadaise Olandijoje išbandytus amerikietiškus kalnelius, kai sėdėdama mažame traukinuke dideliu greičiu važinėjo aukštyn ir žemyn. „Buvo labai baisu. Neįsivaizduoju, kaip žmonės gali šokti parašiutu. Jei pramogos man atrodo pavojingos – į jas žiūriu pro pirštus“, – apie adrenalino kupinus pojūčius pasakojo ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.