D. Martinėlė ir E. Vaitkevičė įsispraudė į jų iškilumus išryškinusius erotiškus kostiumus

Kauno laisvalaikio namuose “Nautilus” antradienio vakarą vyko iki šiol net mados ir grožio pasaulyje mažai žinomo kostiumų dizainerio Eivido Mackevičiaus kurtų darbužių kolekcijos pristatymas.

Dizainerio Eivido Mackevičiaus kurtų darbužių kolekcijos pristatymas.<br>L. Pileckas
Dizainerio Eivido Mackevičiaus kurtų darbužių kolekcijos pristatymas.<br>L. Pileckas
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Mar 20, 2013, 2:26 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 3:41 PM

Jo metu 16 merginų ir vaikinų pristatė ekstravagantiškus ir erotiškus kostiumus su futuristiniais elementais.

Tarp nuotaikingame šou pasirodžiusių modelių buvo ir dvi Kauno ponios – burleskos šokėja ir kvepalų kūrėja Eglija Vaitkevičė ir tarptautinių ryšių ekspertė Diana Martinėlė.

Abi įspūdingų formų moterys buvo įsispraudusios į jų iškilimus išryškinančius seksualius drabužius.

„Mano kosiumas gana erotiškas, tačiau nėra per daug atviras. Jokių nuogybių nedemonstruoju“, - sakė D.Martinėlė.

Ne tik modeliu, bet ir šio renginio vedėja tapusi E.Vaitkevičė juokavo, jog ji tikėjosi, kad prieš lipant į sceną dizaineris ją aprengs, o iš tikrųjų žingsniuoti prieš publiką teko vos pridengus kūną.

Kolekciją pristatęs 25 metų E. Mackevičius neslėpė, jog pristatydamas šią kolekciją jis siekė parodyti, kaip turi rengtis scenos žmonės.

‚Einant į sceną svarbu ne tik tai, kaip žmogus šoka ar dainuoja. Dar svarbiau yra tai, kaip jis atrodo. Daugelis mūsų atlikėjų scenoje atrodo nykiai, nes rengiasi kasdieniniais drabužiais, prie kurių nepriderina nei šukuosenos, nei makiažo. Aš noriu įrodyti, kad sceninis įvaizdis turi įsiminti, palikti įspūdį, net šokiruoti publiką“, - kalbėjo kūrėjas.

Pagrindinė E. Mackevičiaus kurtų kostiumų dalis – juoda glaustinukė, kurią jis papildė iš tiulio pasiūtais sijonais, įvairiomis metalinėmis detalėmis, kailiu.

Jis įsitikinęs, kad šiuos drabužius įpirkti įstengs ne tik žinomi, bet ir prdedantys atlikėjai.

Tai – pirmoji iš Kelmės kilusio ir šiuo metu Kaune gyvenančio vaikino sukurta kolekcija. E.Mackevičius trejus metus studijavo mediciną, tačiau supratęs, jog jį labiau traukia mada, grožis ir stilius, mokėsi plaukų stilisto amato. Prieš mėnesį E.Mackevičius Kauno centre atidarė kirpyklą. Šiais metais jis planuoja pradėti studijuoti dizainą.

Šokiruojanti kolekcija sudomino į jos pristatymą atėjusią Gintarę Karaliūnaitę, audinių karaliumi vadinamą verslininką Gintautą Strolį, ebru meno pradininkę Eglę Veršininienę, verslininkę Gintarę Meiluvienę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.