„Mėslitos“ direktorius S. Poška: „Solomonas yra mano naktinis amplua“

Saulėtą popietę didžiuliu juodu „Hummer“ automobiliu prie Neries atvykęs LNK laidos „Dviračio šou“ personažas „Mėslitos“ direktorius Saulius Poška (Kristijonas Bartaševičius) ant grafičiais išmargintos sienos ėmė piešti auksinius kiaušinius.

Balandžio 1-ąją LNK televizija politikus apdovanos „Auksiniais kiaušiniais“.<br>T. Bauras
Balandžio 1-ąją LNK televizija politikus apdovanos „Auksiniais kiaušiniais“.<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

Erika Zabulėnienė

Mar 21, 2013, 7:46 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 1:27 PM

Paklaustas, kodėl jis tai daro, juk ant sienų piešia tik legendinis Solomonas, direktorius nesutriko: „Aš ir esu tas Solomonas. Čia mano antrasis aš – mano naktinis amplua. O tas juokinguolis, kuris pasiūlė apvalią sumelę tam, kas pagaus Solomoną, – varguolis. Aš pasiūliau dešimteriopai didesnę sumelę, kad to Solomono nepagautų. Tai dabar ir paišau. Paišau ten, kur noriu ir kada noriu.“

Verslininkas milijonierius aiškino, kad kiaušinius piešia todėl, kad taip rengiasi Velykoms – esą, iš pradžių pasitreniruos ant sienų, o paskui margins kiaušinius. Be to, šiemet jis dalyvaus „kažkokioje“ „Auksinių kiaušinių“ ceremonijoje, kuri vyks balandžio 1-ąją.

„Nežinau, ką toje ceremonijoje man ten reikės daryti – ar gauti apdovanojimus, ar teikti, man dzin, – atsainiai pasakojo Saulius Poška. – bet taip išeina, kad balandžio 1-oji yra Melagių diena. O aš kadangi esu dešrų karalius, man tai yra kaip profesinė šventė.“ 

Susirinkusiems smalsuoliams „milijonierius“ parodė didžiulius (stručio) auksinius kiaušinius, kurie šiemet bus įteikti ceremonijoje.

Paklaustas, kieno čia kiaušiniai, Saulius Poška rėžė: „Kaip tai kieno? Aišku, kad ne mano. Vištų. Kodėl tokių didelių vištų kiaušinių nebūna? Varguolio mąstymas. Aišku, kad būna. Jeigu negali įpirkti, tai nereiškia, kad tokių nebūna. Pas mane yra specialios dvi vištos, kurios vieną kartą per savo gyvenimą padeda tokio dydžio kiaušinius ir vėliau iškeliauja į amžinuosius lesyklos plotus. Tos vištos sočiai šeriamos lenkiškais milteliais, dėl to tie kiaušiniai tokie dideli.“ 

Didžiulius auksinius kiaušinius „Mėslitos“ direktorius ketina atsinešti ir į „Auksinių kiaušinių“ teikimo ceremoniją, kurią balandžio 1-ąją 19 val. tiesiogiai transliuos LNK.

„Ten ir pamatysite, ką su tais kiaušiniais aš ten darysiu, – intrigavo „turtuolis“ ir pabrėžė, kad kvietimą į ceremoniją jis nusipirko pats. – Man patinka renginiai, kuriuose yra aukso.“

Kuriuos politikus ir visuomenės veikėjus apdovanos šiemet pirmą kartą rengiamoje „Auksinių kiaušinių“ ceremonijoje, sprendė net penki rimti vyrai – LNK laidos „Dviračio šou“ kūrėjai Haroldas Mackevičius ir Gintaras Ruplėnas, prodiuseris Laurynas Šeškus, laidų vedėjai Vytautas Šerėnas ir Edmundas Jakilaitis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.