I. Valinskienė ir A. Butkus - neišskiriami bičiuliai

Dainininkė Inga Valinskienė (46 m.) ir šokėjas Andrius Butkus (31 m.) šį savaitgalį praleis ne Lietuvoje. Abu susiruošė į Airiją.

A. Valinskienė ir A. Butkus susiruošė į Dubliną.<br>J. Stacevičius
A. Valinskienė ir A. Butkus susiruošė į Dubliną.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Ligita Valonytė

Mar 21, 2013, 11:04 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 1:14 PM

„Ką apie tai galvoja Ingos vyras Arūnas Valinskas, manęs nedomina. Šito reikėtų paklausti jo paties“, - smagiai nusiteikęs patikino I. Valinskienės scenos partneris ir bičiulis A. Butkus.

Televizijos laidų vedėjas, buvęs parlamentaras A. Valinskas jau senokai nebesijaudina dėl žmonos ir už ją jaunesnio šokėjo bendravimo. Jis susitaikė, kad žmona nemažai laiko praleidžia su A. Butkumi, ir nekelia pavydo scenų.

Šį kartą jųdviejų kelionė – taip pat pateisinama, nes susijusi su gastrolėmis Dubline. I. Valinskienė, A. Butkus ir vaikinų grupė „Džentelmenai“ penktadienį ir šeštadienį koncertuos Dubline gyvenantiems lietuviams.

„Koncertą skirsime tik lietuviams, nes mūsų programoje nėra angliškų dainų“, - patikino A. Butkus.

Tautiečiams I. Valinskienė pristatys savo naujo albumo „Mūsų meilė – mūsų turtas“ dainas. Taip pat pavadintas ir pats koncertas.

Lietuvos scenose savo albumą pristačiusi buvusi Seimo narė, dainininkė ir filmų įgarsintoja I. Valinskienė savo švelniu balso tembru tikisi sužavėti ir Dubline plušančius tautiečius. Scenoje jai talkins ištikimas partneris A. Butkus, taip pat - išretėjusios „Džentelmenų“ gretos.

Iš „Džentelmenų“ į Dubliną su A. Butkumi susiruošė dainuojantys šokėjai Vytautas Mackonis ir Marius Gaižauskas. Dėl traumų ir kitų sveikatos problemų Dubline nepasirodys du „Džentelmenų“ nariai – taip pat dainuojantys šokėjai Dainius Dimša, kuris neseniai Kaune buvo užpultas ir sumuštas, ir Tadas Rimgaila.

Nors A. Butkus yra užkrėtęs I. Valinskienę šokiais, tačiau šįkart pora Dublino scenoje nešoks. „Ne šokiai – programos vinis, o naujas Ingos albumas“, - pasirodymus Dubline apibendrino A. Butkus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: R. Žemaitaitis sulaužė priesaiką – ar gali kandidatuoti?