Šokėja K. Jeremian–Daniškevičė susilaukė pirmagimio

Praėjusių metų spalio mėnesį su mylimuoju Mantu Daniškevičiumi susituokusi šokėja Karina Jeremian–Daniškevičė susilaukė pirmosios atžalos. Moteris pagimdė mergaitę.

Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Mar 22, 2013, 1:57 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 12:20 PM

M. Daniškevičius, kalbėdamas su portalu lrytas.lt sakė, kad Karina gimdė Vilniuje, o jųdviejų kūdikis pasaulį išvydo kovo 18 dieną: „Dukrytė gimė pirmadienį, Karina su mažyle jau namuose, mums viskas gerai.“

Laukdamasi kūdikio Karina tik paskutinius mėnesius apleido savo ir Deivido Meškausko Vilniuje įkurtą šokių studiją „Soul Lounge“. Karina yra sakiusi, kad nėštumas - ne liga, ji puikiai jaučiasi, todėl net neketina sėdėti namuose ir nieko neveikti.

„Kodėl turėčiau nedirbti? Gal todėl ir gerai jaučiuosi, nes dirbu? Labai intensyvių užsiėmimų nevedu, tačiau treniruoju poras, mokau jas šokti“, - portalui lrytas.lt gruodžio mėnesį sakė K. Jeremian-Daniškevičė.

Mantas ir Karina susižadėjo praėjusių metų vasaros pabaigoje. Tuoktuvių ceremonija vyko Vilniaus senamiestyje esančioje Vilniaus Šv. Mikalojaus cerkvėje. Medaus mėnesio kelionę jaunavedžiai tuomet atidėjo, mat Karina vestuvių dieną jau laukėsi kūdikio.

K. Jeremian-Daniškevičė į Lietuvą atvyko 2005 metais. Gražuolės Karinos tėtis – armėnas, tačiau niekuomet negyvenęs Armėnijoje, o motina – rusė, turinti ukrainietiško, Kubanės kazokų ir turkiško kraujo. Abu tėvai – medikai, gyvena Kaliningrade. Karina turi dvi seseris: Nataliją ir Gayanę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.