Policijai pavesta į teismą atvesdinti buvusį Dž. Butkutės sugyventinį S. Gorbonosą

Dėl 44 metų dainininkės Džordanos Butkutės-Strasevičienės reketo

D. Butkutė-Strasevičienė tvirtino, kad ją reketuoja buvęs sugyventinis S. Gorbonosas.<br>LR archyvas
D. Butkutė-Strasevičienė tvirtino, kad ją reketuoja buvęs sugyventinis S. Gorbonosas.<br>LR archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

Vygandas Trainys

2013-03-26 14:31, atnaujinta 2018-03-09 07:33

Kauno apylinkės teismo teisėjas Virginijus Kalkauskas antradienį atmetė prokurorės Laimos Bereikaitės prašymą uždaryti S. Gorbonosą už grotų dėl vasario 4 dieną skirtos kardomosios priemonės - rašytinio pasižadėjimo neišvykti, pažeidimo.

V. Kalkauskas įpareigojo sostinės policiją atvesdinti buvusį atlikėjos sugyventinį į kitą teismo posėdį, kuris įvyks balandžio 26 dieną. S. Gorbonosas yra nurodęs, kad gyvena Vilniaus rajone.

L. Bereikaitė paprašė suimti S. Gorbonosą, pirmadienį jam neatvykus į teismo posėdį.

Buvęs dainininkės draugas vasarį dievagojosi prokurorams, kad viso teismo procesą jis praleis pas savo tėvą, įsikūrusį Vilniaus rajono sodininkų bendrijoje.

Tačiau šiomis dienomis teismo posėdžių sekretorei S. Gorbonoso tėvas telefonu pareiškė, kad S. Gorbonosas išvyko į Estiją ir nežinia kada sugrįš. Šios šalies mieste Narvoje S. Gorbonosas gyvena su kita moterimi.

Teisėjas V. Kalkauskas portalui lrytas.lt tvirtino, kad suimti S. Gorbonoso nebuvo galima, nes jis negavo šaukimo atvykti į posėdį. Jei šaukimas jam būtų įteiktas, S. Gorbonosas už neatvykimą tikriausiai būtų suimtas.

Jeigu teisiamasis į kitą posėdį nebus atvesdintas, nuo suėmimo jam jau nepavyks išsisukti.

Po publikacijų apie S. Gorbonosui gręsiantį suėmimą į teismą paskambino pastarojo advokatas ir patikino, kad kitame posėdyje jo klientas pasirodys - jie esą nežinojo, jog kovo 25 dieną buvo paskirtas teismo posėdis.

Dž. Butkutė-Strasevičienė su S. Gorbonosu gyveno 10 metų, o išsiskyrė su juo prieš ketverius metus.

Anot dainininkės ir jos vyro Elegijaus Strasevičiaus, paliktas S. Gorbonosas reikalavo sumokėti solidžią sumą, prašė nupirkti butą Vilniuje.

Negavęs iš atlikėjos pinigų, vyriškis žadėjo paskleisti ją kompromituojančią informaciją, kurią prilygino bombos sprogimui.

Išsaugojusi S. Gorbonoso SMS žinutę, kurioje reikalaujama sumokėti 20 tūkst. litų, Dž. Butkutė-Strasevičienė pernai liepą dėl turto prievartavimo kreipėsi į teisėsaugą.

Savo kaltę neigiantis S. Gorbonosas skundėsi, kad atlikėja jam nesumokėjo už tai, jog jis 10 metų dirbo jos vadybininku. Be to, jis tikina prisidėjęs finansiškai prie dainininkės buto Kaune įrengimo.

Savo finansines pretenzijas S. Gorbonosas išliejo 42 lapuose, bet, lrytas.lt žiniomis, kol kas šį kūrinį jis yra pasilikęs tik sau.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.