E. Ghaoui kurtais prabangiais vonios aksesuarais ir sportine apranga džiaugiasi namiškiai

Eva Ghaoui su kiekviena diena vis labiau įsitraukia į savo mėgstamą veiklą – mados namų „Eva Luxury“ užkulisius. Moteris kartu su dizainerėmis ir siuvėjomis didžiąją dienos dalį praleidžia sukdama galvą, ką šį kartą galėtų pasiūlyti savo kūrybos gerbėjams.

Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Mar 29, 2013, 6:24 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 3:01 AM

Tačiau pirmiausia Eva pasirūpino namiškiais. Moteris sukūrė namų apyvokos daiktų kolekciją: rankšluosčius, chalatus, įdėklus servetėlių dėžutėms ir sportinę aprangą.

Savo ir mylimo vyro buičiai sukurti drabužiai ir daiktai pažymėti specialiu herbu ir užrašu „Victory“.

„Šių dalykų prekyboje nebus, jie skirti tik mūsų buičiai. Tačiau jau daromi panašūs daiktai su „Eva Luxury“ prekės ženklu. Juos galės įsigyti  kas tik nori“, - portalui lrytas.lt kalbėjo dainininkės Karinos Krysko-Skambinės sesuo Eva.

Su darbininkais E. Ghaoui jau kurį laiką derina paskutines detales dėl jos salono vitrinų, kuriose bus išdėlioti jos kurti vonios aksesuarai.

 „Esame užsakę prabangias rankų darbo lentynas, tačiau tokie darbai labai ilgai užtrunka. Dabar kaip tik galvoju, kur jas statysime. Taip ir kankinamės“, - nusijuokė moteris.

E. Ghaoui nepamiršo ir Libane su jos buvusiu vyru gyvenančių savo vaikų – dukros Jasmine ir sūnaus Elies.

Mergaitė jau kurį laiką žaidžia tenisą ir varžybose užima pirmąsias vietas, todėl Eva nusprendė dukrą pradžiuginti specialiai jai kurtais sportiniais drabužiais.

„Dukra žaidžia tenisą ir jai tai puikiai sekasi. Kuriu tenisui skirtus drabužėlius, kurie tiks treniruotėms ir varžyboms“, - pasakojo E. Ghaoui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.