A. Orlauskas ir L. Tamulytė-Stončė viešai aiškinosi santykius

Kauno „Žalgirio“ arenoje balandžio 1-osios vakarą vykusiame Lietuvos komiko vakare netrūko gero humoro.

Vakaro akimirkos.<br>L. Pileckas
Vakaro akimirkos.<br>L. Pileckas
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Apr 2, 2013, 11:29 AM, atnaujinta Mar 8, 2018, 11:42 PM

Daugiau nei 3 valandas trukusį renginį santykių tarp vyrų ir moterų aiškinimusi pradėjo linksmieji vakaro vedėjai Artūras Orlauskas ir Laima Tamulytė-Stončė.

A. Orlauskas šmaikštavo, kad vyrai nuo moterų skiriasi jau tuo, kad jie visada turi daugybę svarbių reikalų, tarp kurių: medžioklė, žvejyba, televizoriaus žiūrėjimas, gulėjimas ant sofos, krepšinis, futbolas ir susitikimai su draugais, o moterys užsiima vien menkniekiais: manikiūru, pedikiūru, buitimi ir vaikų priežiūra. L. Tamulytė-Stončė atviravo, kad moterų gyvenimas būtų kitoks, jeigu jos turėtų kuo apsirengti ir visi vyrai nebūtų kiaulės.

Sudėtingus vyrų ir moterų santykius ir tarp abiejų lyčių nuolat kylančias problemas dėl pinigų, neištikimybės ir dėmesio vieni kitiems stokos vedėjai gvildeno kone viso vakaro metu - tarp įvairių humoristų ir muzikos grupių pasirodymų.

Lietuvos komiko vakare taip pat išdykavo humoro ir muzikos grupė „Čilinam“, kurios tikrieji nariai yra aktoriai Marius Jampolskis ir Ramūnas Rudokas bei dainininkas Stano. Tačiau šįkart žiūrovų laukė staigmena – vietoj R. Rudoko scenoje pasirodė M. Jampolskio mylimoji Renata Uzialkaitė.

Publiką linksmino grupės „Išjunk šviesą“ ir „Vairas“. Scenoje gero humoro dozę pažėrė TV3 anekdotų čempionato laimėtojas Aleksandras Karpavičius, anekdotų karalius Raimondas Šilanskas, kišenėje žodžio neieškantis Raimundas Bingelis, humoro grupės „Alergija“ ir „Ambrozija“, parodijų meistras Vaidas Jočys, kuris buvo įsikūnijęs į dainininkus Rytį Ciciną ir Vitaliją Katunskytę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.