Dovana K. Orbakaitės dukrai - „Mercedes“

Lietuviško kraujo turinčios 41 metų rusų estrados dainininkės Kristinos Orbakaitės ir 35 metų verslininko Michailo Zemcovo dukteriai Klavdijai sukako vieneri metai. Sveikindami dainininkę šio džiaugsmingo įvykio proga, jos gerbėjų klubo nariai socialiniame tinkle „Twitter“ paviešino įdomų koliažą, pavadintą „Motina ir duktė“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 2, 2013, 9:39 AM, atnaujinta Mar 8, 2018, 11:53 PM

Šalia viena kitos įdėtose nuotraukose užfiksuota Kristina vaikystėje ir jos vienerių metų duktė. „Abi nuostabios, tegul dukrelė užaugusi būna tokia pat graži kaip mama“, - palinkėjo vienas skaitytojų.

Kitiems pasirodė, kad mažylė panašesnė į tėvą.

Artimas K. Orbakaitės šeimos draugas dainininkas Filipas Kirkorovas į diskusiją nesikišo ir tiesiog įsidėjo šį koliažą į savo asmeninę paskyrą socialiniame tinkle „Twitter“, kurioje kovo 30-ąją jau buvo pateikęs išsamią ataskaitą apie Klavdijos pirmąjį gimtadienį.

Pati K. Orbakaitė savo asmeninėje paskyroje teparašė lakonišką frazę „Sveikinu gimtadienio proga, dukrele!“ ir įdėjo torto, papuošto žaismingomis lėlytėmis, nuotrauką.

Tolesnę ataskaitą apie šventę savo paskyroje pateikė F. Kirkorovas. „Šiandien lygiai metai sukako princesei Klavdijai! Sveikinu visą didžiulę šeimą, pradėdamas nuo Alos (dainininkės, buvusios savo žmonos Alos Pugačiovos. - Red.) ir baigdamas Kristina – laiminga trijų vaikų mama! Švenčiame!" - parašė dainininkas „Twitter“ ir įdėjo nuotrauką, kurioje užfiksuota Kristina su sūnumis Nikita, Deniu ir iškilmių kaltininke Klavdija, sėdinčia pirmajame savo „Mercedes“ markės automobilyje. Tiesa, kol kas žaisliniame.

F. Kirkorovas pranešė, kad mažosios Klavdijos gimtadienio iškilmės surengtos A. Pugačiovos vyro Maksimo Galkino pilyje Griazės kaime: „Visa pilis skęsta gėlėse ir balionuose Klavdijos garbei. Ala pati papuošė. Viskas alsuoja didžiule meile.“

„Happy Birthday!“ - vėliau pridūrė Filipas ir įdėjo dar vieną nuotrauką, kurioje užfiksuota daugybė balionų, pakibusių palubėje.

Priminsime, kad K. Orbakaitės ir M. Zemcovo duktė gimė 2012 metų kovo 30-ąją Majamyje (JAV). Gimus dukteriai šeima kurį laiką gyveno JAV ir tik po to persikėlė į Maskvą. K. Orbakaitė Klavdiją pakrikštijo katalikų bažnyčioje. Jos vyresnysis sūnus Nikita Presniakovas yra stačiatikis, jaunesnysis Denis Baisarovas – musulmonas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.