Išaiškinta V. Šapranausko dingimo paslaptis

Kiek daugiau nei prieš savaitę „Chorų karų“ projekte nepasirodęs aktorius Vytautas Šapranauskas savo dingimu užminė mįslę. Iki šiol su aktoriumi nebuvo galima susisiekti, TV3 gūžčiojo pečiais, o „Vytauto Šapranausko juodojo humoro turo“ pasirodymai buvo atšaukiami vienas po kito. Interneto komentatoriai spėliojo, kas nutiko Vytautui. Jo prodiuseris Ričardas Pinikas naujienų portalui lrytas.lt sakė, kad V. Šapranauskas į darbą nėjo dėl plaučių uždegimo. Velykas aktorius praleido ligoninėje.

V. Šapranauskas dienas leido ligoninėje.<br>J. Stacevičius
V. Šapranauskas dienas leido ligoninėje.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Dovilė Lebrikaitė

Apr 3, 2013, 5:36 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 9:42 PM

Iš ligoninės V. Šapranauskas išleistas tik antradienį. Ilsėtis aktorius neturi laiko – reikia vykti į renginius, kurie buvo atidėti.

„Ligoninėje Vytautas gulėjo iki paskutinės dienos. Reikėjo, kad pagytų, nes jis turi nuvykti į numatytus renginius. Vis dėlto jis vis dar serga. Į Kauną šiuo metu Vytautas važiuoja balansuodamas ant ribos. Žiūrėsime, kaip bus. Juk plaučių uždegimas – bjauri liga“, – pasakojo R. Pinikas.

Pasirodžius pranešimams apie V. Šapranausko pravaikštas, interneto komentatoriai ėmė teigti, kad aktorius į darbą neina, nes girtuokliauja. R. Pinikas tikino, kad tai netiesa.

„Žinau, žmonės spėliojo, kad geria Vytautas, bet mes nenorėjome viešinti sveikatos problemų. Užtat specialiai pasiėmėme gydytojų išrašus, kuriuose nurodyta Vytauto buvimo ligoninėje priežastis“, – kalbėjo R. Pinikas.

Daug „Vytauto Šapranausko juodojo humoro turo“ pasirodymų buvo nukelta dėl ligos. R. Pinikas patikino, kad visi jie anksčiau ar vėliau tikrai įvyks, todėl neverta skubėti grąžinti jau įsigytų bilietų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.