Milijonierius A. Guoga mylimajai Aistei įteikė sužadėtuvių žiedą su briliantais

Kiek daugiau nei metus draugaujančią porą – milijonierių Antaną Guogą (39 m.) ir jo mylimąją Aistę Šlapokaitę (32 m.) netrukus užgrius malonūs rūpesčiai - pasiruošimas vestuvėms. Praėjusią savaitę Antanas pasipiršo gražuolei Aistei.

A. Guoga pasipiršo gražuolei A. Šlapokaitei.<br>M. Patašius
A. Guoga pasipiršo gražuolei A. Šlapokaitei.<br>M. Patašius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 3, 2013, 4:04 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 9:56 PM

Žymus pokerio žaidėjas, lažybų punktų „TonyBet“ bei pramogų ir poilsio parko „TonyResort“ įkūrėjas mylimąją manekenę pradžiugino praėjusią savaitę, jos gimtadienio dieną.

Portalo lrytas.lt žiniomis, klasikinį sužadėtuvių žiedą, puoštą deimantais, Antanas Aistei įteikė matant jos tėvams. Visa šeima tuo metu vakarieniavo Anupriškėse esančiame „TonyResort“ restorane.

Kalbėdamasi su žurnalu „Stilius“ A. Šlapokaitė yra sakiusi, kad jau seniai galvojanti apie šeimą – norinti ištekėti ir gimdyti vaikus. Aistė svajoja susilaukti keturių atžalų. Pats A. Guoga irgi ne kartą sakė, kad vaikams su Aiste jau yra pasiruošęs.

„Sutinku, kad jau laikas šeimai, aš jos noriu, apie ją svajoju. Bet niekada nenorėjau ko nors daryti vien dėl to, kad reikia. Iki šiol nebuvau ištekėjusi. Seniai buvau nusistačiusi, kad kol nesutiksiu žmogaus, su kuriuo tikrai jausiuosi gerai, laiminga, šeimos nekursiu.

Esu turėjusi gražių santykių, o su vienu žmogumi, nelietuviu, praleidau nemažai laiko, tačiau mūsų keliai išsiskyrė. Matyt, būti kartu nebuvo lemta. Vienkartinių santykių, trumpalaikių romanų patirties iš viso neturiu“, - pasakojo Aistė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.