E. Dragūnas giriasi prabangiu „Lamborghini“ automobiliu

Akivaizdu, kad grupės „Sel“ lyderis Egidijus Dragūnas mėgsta dėmesį ir nori pasipuikuoti. Atlikėjas internete išplatino nuotraukas, kuriose prie naujutėlaičio „Lamborghini Aventador LP700-4“ puikuojasi vokiškas užrašas „Verkauft. Egidijus Dragūnas. Lithuania“ (liet. Parduota. Egidijus Dragūnas. Lietuva.). Prabangios oranžinės spalvos mašinos kaina rinkoje svyruoja nuo 370 iki 450 tūkst. JAV dolerių (nuo 800 tūkst. iki daugiau nei 1 mln. litų).

Atlikėjas internete išplatino nuotraukas, kuriose prie naujutėlaičio „Lamborghini Aventador LP700-4” puikuojasi vokiškas užrašas „Verkauft. Egidijus Dragūnas. Lithuania“.
Atlikėjas internete išplatino nuotraukas, kuriose prie naujutėlaičio „Lamborghini Aventador LP700-4” puikuojasi vokiškas užrašas „Verkauft. Egidijus Dragūnas. Lithuania“.
Daugiau nuotraukų (1)

Monika Svėrytė

Apr 4, 2013, 10:39 AM, atnaujinta Mar 8, 2018, 9:07 PM

Ar tai tiesa, ar tiesiog dar vienas E. Dragūno pokštas – kol kas lieka mįslė. Sklando kalbos, kad iš tiesų prabangus automobilis priklauso įmonių grupės „Kauno grūdai“ valdybos pirmininkui Tautvydui Barščiui, o E. Dragūnas sumontavo nuotraukas, į kurias žiūrint atrodo, kad šis automobilis – naujas jo pirkinys.

Grupės „Sel“ lyderis ir T. Barštys iš tiesų yra geri bičiuliai, tačiau informaciją apie tai, kad „Lamborghini“ priklauso jam, paneigė. „Aš žinau, kad jis turi automobilį ir kad ši mašina – jo, – juokėsi T. Barštys ir patikino, kad jam net teko išmėginti naująjį pirkinį. – Savaitgalį aš sėdėjau šiame automobilyje. Jis tikras.“

Apie pirkinio įsigijimo detales, T. Barštys nutylėjo. Esą tai turėtų papasakoti pats atlikėjas. Deja, E. Dragūnas šios situacijos nekomentuoja. Išgirdęs, kad skambina žurnalistai, iškart padėjo ragelį.

Galingas sportinis automobilis iš vietos iki 100 km/val. greičio galės įsibėgėti per 2,9 sek., o maksimalus greitis sieks 350 km/val., jis komplektuojamas su dvylikos cilindrų 6.5 l varikliu, pasiekiančiu 700 AG (esant 8250 aps./min.) ir maksimalų 690 Nm sukimo momentą (esant 5500 aps./min.).

Šis „Lamborghini“ modelis buvo pristatytas 2011 metais Ženevoje vykusioje tarptautinėje automobilių parodoje ir pakeitė nuo 2010 metų nebegaminamą „Murcielago“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.