Paslaptingą sužadėtinį turinti S. Steikūnaitė antrą kartą tekėti neskuba

Šviesiaplaukė grupės „Naujos pupytės“ atlikėja Skaistė Steikūnaitė nuolat – vyrų dėmesio centre. Tačiau moteris į svetimus vyrus nesidairo, o į kalbas, kad ji išsiskyrė su savo sužadėtiniu, nekreipia dėmesio. Jie vis dar kartu.

„Nėra ko skubėti. Viskas priklauso nuo darbų, vestuvėms reikia daug pasiruošimo. Buvau vieną kartą ištekėjusi, todėl akis išdegusi prie altoriaus nelėksiu“, - nusišypsojo grupės „Naujos pupytės“ narė.<br>M. Patašius
„Nėra ko skubėti. Viskas priklauso nuo darbų, vestuvėms reikia daug pasiruošimo. Buvau vieną kartą ištekėjusi, todėl akis išdegusi prie altoriaus nelėksiu“, - nusišypsojo grupės „Naujos pupytės“ narė.<br>M. Patašius
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Apr 4, 2013, 11:56 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 7:51 PM

„Kalbos, kad mes išsiskyrėme, yra netiesa. Mes esame kartu ir mums viskas gerai“, - patikino Skaistė.

S. Steikūnaitė nei anksčiau, nei dabar apie savo mylimąjį daug nepasakoja. Moteris nenori išduoti ir savo sužadėtinio vardo. Dar prieš kelerius metus portalas lrytas.lt rašė, kad jos mylimasis tariamai siejamas su nusikalstamu pasauliu. Tada Skaistė sužadėtinio kriminalinę veiklą kategoriškai neigė.

Paklausta, kodėl jos piršto vis dar nepuošia vestuvinis žiedas, moteris sakė, kad kelti vestuvių puotos jie neskuba. Viskam savas laikas.

„Nėra ko skubėti. Viskas priklauso nuo darbų, vestuvėms reikia daug pasiruošimo. Buvau vieną kartą ištekėjusi, todėl akis išdegusi prie altoriaus nelėksiu“, - nusišypsojo grupės „Naujos pupytės“ narė.

Skaistė mano, kad pirmą kartą tekančios merginos į santuokos sakramentą žiūri visai kitaip.

„Antrą kartą ryžtantis savo gyvenimą oficialiai susieti su mylimu vyru, viską kur kas labiau apgalvoji. Stengiesi žmogų labiau pažinti. Dabar į santuoką žiūriu kur kas atsakingiau“, - kalbėjo Skaistė. Moteris patikino, kad tai, jog vieną sykį jau buvo ištekėjusi, jos neatbaido nuo noro dar kartą sukurti šeimą.

S. Steikūnaitės dukra Patricija rudenį eis į pirmąją klasę. Apie antrą vaikelį moteris taip pat pagalvoja, tačiau bent jau dabar neįsivaizduoja, kaip galėtų suspėti auginti du vaikus ir dirbti. Be to, šešerių Patricija labai judri ir reikalaujanti daug dėmesio.

„Aišku, norint viską įmanoma suspėti. Aš, kaip ir daugelis moterų, svajoju apie antrą vaiką. Būtų šaunu auginti berniuką ir mergaitę, dukra jau paaugusi... Tegu Patricija pirma pradeda lankyti mokyklą, o paskui žiūrėsime“, - kalbėjo Skaistė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.