Prisiminti buvusio mylimojo J. Mozolytei netrukdo net kūdikis ant rankų

Jau nebe pirmus metus Londone su iš Bulgarijos kilusiu mylimuoju gyvenanti buvusios grupės „Šokoledas“ narė Justė Mozolytė sugrįžo į Lietuvą. Trečiadienio vakarą ji atvyko į prekybos centre „Panorama“ surengtą mados renginį, kuriame buvęs jos mylimasis Vaidas Baumila tapo modeliu ir pademonstravo naują drabužių kolekciją.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 4, 2013, 7:38 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 8:06 PM

Žavi šviesiaplaukė čia pasirodė ne viena – ją atlydėjo ne širdies draugas, o V. Baumilos brolis Donatas. Jis jai padėjo stumti vaikišką vežimėlį ir maloniai bendravo su maždaug pusės metų mergyte: kalbino ją, fotografavo.

Svetur šeimyninę laimę kurianti J. Mozolytė apie savo asmeninį gyvenimą atvirauti nebuvo linkusi ir ignoravo žiniasklaidos dėmesį. Dar seniau ji buvo teigusi, kad po išsiskyrimo su V. Baumila jie palaikė artimus ir draugiškus santykius.

Portalas lrytas.lt primena, kad gyvendama Lietuvoje atlikėja ne tik draugavo su anksčiau minėtu dainininku, bet ir puoselėjo šiltus jausmus atlikėjo Žilvino Žvagulio sūnui Ryčiui, tačiau pora nusprendė pasukti skirtingais keliais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.