Sūnų auginanti V. Poderytė jau mąsto apie karjerą ir netrukus įvyksiančias vestuves

Prodiuserio Rolando Skaisgirio (44 m.) ir jo sužadėtinės Vaidos Poderytės (23 m.) pirmagimiui Atui balandžio 4 dieną sueis lygiai trys mėnesiai. Nors Vaida sako, kad jos gyvenimas negrįžtamai pasikeitė, kitokio ji ir įsivaizduoti nenorėtų. Vaiko šypsena atperka visus vargus.

Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Apr 4, 2013, 4:14 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 8:35 PM

„Atrodo, ką tik skaičiavome vaiko gimimo savaites, o sūnui jau visi trys mėnesiai. Kaip greitai bėga laikas“, - šypsojosi V. Poderytė.

Mergina jau spėjo pamiršti per gimdymą patirtas kančias. Tiesa, kalbėdamasi su portalu lrytas.lt Vaida patikino, kad vaikelį pagimdė lengvai, todėl pernelyg didelių skausmų jai kęsti neteko. Kaip pati Vaida sakė, didvyrės ji nevaidino, todėl jai buvo atlikta epidūrinė anestezija.

„Draugės, turinčios kūdikius, miršta iš pavydo, kad man taip lengvai viskas pavyko (juokiasi). O tos, kurios dar tik ketina susilaukti mažylių, džiaugiasi ir tikisi, kad ir joms taip bus. Pykstu ant tų, kurios besilaukiančiai moteriai pasakoja, kaip sunkiai gimdė tris paras. Kam be reikalo gąsdinti? Kiekviena moteris yra individuali. Negana to, nėščiai moteriai reikia pasakoti tik pozityvius dalykus“, - įsitikinusi V. Poderytė.

Mylimas vyras šalia V. Poderytės buvo beveik visą gimdymo laiką. Tik likus kelioms minutėms iki kūdikio gimimo R. Skaisgirys paliko Vilniaus gimdymo namų patalą. Taip norėjo pati Vaida.

„Vyro palaikymas per gimdymą - labai svarbu. Tačiau nenorėjau, kad Rolandas su manimi liktų iki paskutinės minutės. Džiaugiuosi man padėjusia gydytoja Kornelija Mačiuliene. Nuostabi ir šauni moteris. Labai man pagelbėjo, o pačiam gimdymui puikiai paruošė psichologiškai. Neliko jokių slogių prisiminimų“, - tikino sūnelį Atą auginanti Vaida.

Jauna mama džiaugiasi, kad kūdikis naktimis miega ramiai, todėl ir tėveliai atsikelia pailsėję. „Pasisekė man. Mažylis ramus, todėl naktimis nei manęs, nei Rolando nežadina“, - nusijuokė V. Poderytė.

Po kelių dienų Rolandas ir Vaida pirmą kartą po vaikelio gimimo vieni išskris į svečią šalį. Kol mama ir tėtis dvi paras lankysis Londone, sūnų prižiūrės V. Poderytės mama.

Visada veikli buvusi Vaida ir pagimdžiusi mažylį neketina užsidaryti namuose. Mergina ir toliau studijuoja, po truputį grįžta prie modelio darbo ir svarsto kelis naujus darbo pasiūlymus. V. Poderytė prasitarė, kad savo ateitį mielai susietų su žurnalistės profesija. Artimiausiu metu vaikelio susilaukusi moteris žada pasinerti į mėgstamą veiklą.

V. Poderytės šią vasarą laukia dar vienas išskirtinis įvykis - jos ir Rolando vestuvės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.