A. Baukutė aistrų nevaldantiems vyrams siūlo įsigyti gumines lėles

Kokia dovana geriausiai tiktų neištikimam vyrui? Guminė lėlė iš sekso prekių parduotuvės. Tokią lėlę iš aktorės, buvusios Seimo narės Astos Baukutės (45 m.) rankų gavo vienas šiaulietis, sulaužęs ne tik santuokinius įžadus, bet ir nuskriaudęs šeimą finansiškai. Tokia neįprasta dovana neseniai buvo įteikta BTV televizijos laidoje „Pasitarkime“.

Daugiau nuotraukų (1)

Rūta Peršonytė

Apr 5, 2013, 12:17 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 7:24 PM

A. Baukutė yra viena iš trijų šios laidos vedėjų. Kartu su ja laidą veda komikė Violeta Mačiulienė ir buvusi laidos „Teismas“ vedėja Nijolė Vaitavičienė.

Pasitarti su trimis gyvenimo išminties turinčiomis brandžiomis moterimis panoro irgi pakankamai brandus, tvarkingu kostiumu vilkintis vyras.

Pašnekovas, kuris yra vedęs, visai Lietuvai papasakojo, kad vienai savo draugei geranoriškai paskolino apie 300 tūkst. litų ir dabar norėtų tuos pinigus atgauti, tačiau to padaryti jam nepavyksta, nes draugė nebenori būti draugiška.

Vyras tikino, kad pinigus skolino ne kūniškų geidulių kamuojamas ir aistros apimtas, o iš širdies gerumo.

Laidos vedėjų toks pasakojimas nesugraudino, priešingai, joms kilo noras „nelaimėlį“ pamokyti ir sugėdinti.

„Puikiai suprantate, kad gatve einančiai moteriškei padovanoti 280 tūkst. reikalinga svari priežastis. Man tvora prie namų baigia nugriūti, tad visai neblogai būtų gauti beprocentę paskolą dovanų.

Aš jam sakiau, jei nori, kad mes tau patartume, rėžk tiesą, neišsisukinėk. Na, nesusitvarkai su savo pimpaliuku, tai ką padarysi. Pirmas žingsnis yra pripažinti problemą. Antras žingsnis – pasitaisyti, ir viskas bus gerai.

Bet vyro postringavimai skambėjo absurdiškai. Jis tikino esąs apgautas, nes yra labai geros širdies“, - kalbėjo A. Baukutė.

Laidos pabaigoje pašnekovas gavo guminę lėlę. Gauta dovana vyras neapsidžiaugė. Namo pas žmoną jis išvažiavo be lėlės. Be to, šiaulietis pažadėjo atkeršyti A. Baukutei už tokį poelgį.

„Jis neturi humoro jausmo, nėra savikritiškas. Be to, tai parodė, kad vyrui yra skausminga kalbėti intymiomis temomis“, - sakė Asta.

Aktorė tikino norėjusi laidos dalyvį atvesti į protą. Manė, kad žmogui viešas sąmonės supurtymas privers perkainoti vertybes ir nebedaryti taip, kaip jis darė.

„Azijietiško gymio lėlę mes įteikėme tam, kad jei vyrui vėl kiltų pagunda būti neištikimam, o pavasarį kyla ypač didelė grėsmė, pasinaudotų negyvu atributu.

Viena, kai su pimpaliuku nesusitvarko dvidešimtmetis, bet kai vedęs vyras įkopia į penktąją dešimtį ir savo vaikui užrašytą žemę sugalvoja padovanoti draugei, tai labai blogai“, - piktinosi A. Baukutė.

Ką darytų Asta, sužinojusi apie savo vyro neištikimybę?

„Būtų baisu. Tai būtų rimtas signalas, kad tarp mūsų yra kažkas blogai.

Tačiau į sekso prekių parduotuvę neičiau pirkti lėlių. Suprantu, kad nė viena sekso parduotuvė neišgydys širdies žaizdų“, - sakė laidos „Pasitarkime“ vedėja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.