Dainininkė I. Burlinskaitė atskleidė savo kūno svorį

Ketvirtadienio vakarą televizijos laidoje „Valanda su Rūta“ garsūs Lietuvos žmonės drąsiai kalbėjo apie savo svorį ir valgymo įpročius. Laidos vedėja Rūta Mikelkevičiūtė žavėjosi ir gyrė fitneso čempiono Andriaus Pauliukevičiaus raumenis. LNK studijoje laidos svečiai atskleidė savo mitybos ir gyvenimo būdo ypatybes.

I. Burlinskaitė sako, kad didžiausia jos silpnybė - saldumynai.<br>P. Mantautas
I. Burlinskaitė sako, kad didžiausia jos silpnybė - saldumynai.<br>P. Mantautas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 5, 2013, 5:24 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 6:51 PM

Laidą pradėjo grupės „Kitokios“ daina. Viena iš grupės narių Indrė Burlinskaitė liko sėdėti studijoje ir pasakojo apie savo gyvensenos pokyčius. Dainininkė atskleidė, kad jau keturis mėnesius rengiasi dalyvauti varžybose.

„Kiekvieną savaitę važiuoju į Marijampolę ir sportuoju pas trenerį Rinaldą Česnaitį. O šiaip sportuoju kone kiekvieną dieną“, – kalbėjo I. Burlinskaitė pridūrusi, kad į sporto salę nueina net kelis kartus per dieną.

„Norėčiau pasiruošti dalyvauti bikinio fitneso kategorijos varžybose, – sakė gražuolė. – Komisija vertina ne raumenų dydį ir ryškumą, didžiausią dėmesį skiria kūno proporcijoms.“

Mergina pasakojo, kad dabar maitinasi pagal specialią programą, kurią sudarė kūno rengybos treneris.

„Valgau ryžius, vištieną, daržoves. Galiu valgyti varškę ir gerti pasukas. Kaip aš valgiau seniau, aš daugiau taip niekada nebevalgysiu“, – savo mitybos pokyčius aiškino dainininkė.

Ji pripažįsta, kad televizija ir nuo žurnalų viršelių žvelgiančios gražuolės daro didelę įtaką paauglių mąstymui. „Norėdamos būti panašios į modelius, mergaitės puola badauti. Galbūt ir aš panašiai darydavau. O tai yra labai blogai“, – tikino pašnekovė ir prisiminė, kaip negalėjo atsispirti saldumynams.

Kad judėjimas padeda efektyviai sumažinti svorį, pastebėjo ir laidoje dalyvavusi Inga Valinskienė, kurios figūrą išdailino šokiai. Moteris prisipažino, kad kadaise jos svoris siekė 100 kilogramų.

Anot I. Burlinskaitės, sportuodama ji mato rezultatus, todėl ryžtas tobulėti tik didėja. „Kai prieš 4 mėnesius sceninių kostiumų siuvėja matavo mano apimtis, mano klubai buvo 96 centimetrų, o dabar yra 90 centimetrų. Bet sportuoju tikrai labai stipriai, galima sakyti, net iki ašarų“, – kalbėjo I. Burlinskaitė ir atskleidė, kad šiandien sveria 54 kilogramus.

„Prieš pradėdama profesionaliai sportuoti su treneriu ir tinkamai maitintis, svėriau 58-59 kilogramus“, – teigė daili mergina, kuri yra dalyvavusi konkurse „Mis Lietuva 2009“ ir pelniusi titulą „Mis publika“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.