Krepšininko M. Gecevičiaus mylimoji J. Dailidaitė be jo Lietuvoje neliūdi

Kol krepšininkas Martynas Gecevičius (24 m.) žaidžia Graikijos Pirėjo „Olympiakos“ ekipoje, jo širdies draugė, šokėja Justina Dailidaitė (22 m.) į renginius Lietuvoje vaikšto su mama Jolanta.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 6, 2013, 2:15 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 6:07 PM

Ketvirtadienio vakarą J. Dailidaitė atvyko į Vilniaus viešbutį „Kempinski Hotel Cathedral Square“, kuriame buvo pristatyta naujausia dizainerės Ramunės Piekautaitės kolekcija. Mama su dukra - R. Piekautaitės kūrybos gerbėjos.

Pasipuošusi trumpu juodu odiniu sijonu ir tokios pačios spalvos švarkeliu J. Dailidaitė nuolat šypsojosi. Panašu, kad ir be už kelių tūkstančių kilometrų esančio mylimojo M. Gecevičiaus mergina jaučiasi puikiai. Tiesa, daili šviesiaplaukė jo pasiilgti nespėjo galbūt todėl, kad jiedu gana dažnai matosi. Vos rasdama laiko Justina iškart skrenda pas M. Gecevičių į Graikiją.

Pora draugauja jau beveik ketverius metus.

Žinomo šalies verslininko, „DOJUS agro“ valdybos pirmininko Prano Dailidės dukra Justina yra profesionali šokėja. 2010 metais kartu su Vilniaus „Ratuto“ ir gimnastikos mokyklos atstovu Mantu Vaškeliu ji tapo Lietuvos Lotynų Amerikos sportinių šokių čempionato nugalėtoja. Baigusi šokėjos karjerą mergina dirbo šokių trenere.

Praėjusiais metais J. Dailidaitė baigė Vilniaus universitetą. Šiuo metu studijuoja Milane.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.