Odine suknele pasipuošusi I. Prudnikovaitė–Pitrėnė imsis kontrabandos

Žinoma operos dainininkė Ieva Prudnikovaitė-Pitrėnė (29 m.) šeštadienio vakare taps kontrabandininke. Ir dėl to tikrai nesigailės.

Šeštadienį Vilniaus Kongresų rūmų salėje I. Prudnikovaitė–Pitrėnė kartu su vokalistu Jeronimu Miliumi, pianistu Feliksu Zakarevskiu bei gitaristu Tomu Varnagiriu kels tikrą siautulį. Šauni ketveriukė taps rokeriais. Koncertas vadinsis „Klasikos kontrabanda“.<br>Asmeninis archyvas
Šeštadienį Vilniaus Kongresų rūmų salėje I. Prudnikovaitė–Pitrėnė kartu su vokalistu Jeronimu Miliumi, pianistu Feliksu Zakarevskiu bei gitaristu Tomu Varnagiriu kels tikrą siautulį. Šauni ketveriukė taps rokeriais. Koncertas vadinsis „Klasikos kontrabanda“.<br>Asmeninis archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

Rūta Peršonytė

Apr 6, 2013, 12:12 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 6:13 PM

Tačiau muitinės darbuotojams nereikėtų panikuoti, nes I. Prudnikovaitė–Pitrėnė negalvoja nelegaliai iš kitos šalies gabenti kontrabandinių cigarečių, kvaišalų ar ginklų.

Dainininkė su trimis muzikantais ruošiasi pažeisti ne vieną dešimtmetį puoselėtas ir formuotas muzikos taisykles – suvienyti klasikinę muziką ir roką.

Tikrai nedažnas reiškinys, kuomet operos atlikėjas mielai klausosi ir stengiasi atlikti kitų stilių muziką. Klasikos atlikėjai dažnai tiki, kad tik jų žanro muzika yra svarbiausia, gražiausia, kilmingiausia, skatina dvasingumą ir nuramina protą. O visa kita muzika nieko verta – kenkia balsui ir ausims.

Šeštadienį Vilniaus Kongresų rūmų salėje I. Prudnikovaitė–Pitrėnė kartu su vokalistu Jeronimu Miliumi, pianistu Feliksu Zakarevskiu bei gitaristu Tomu Varnagiriu kels tikrą siautulį. Šauni ketveriukė taps rokeriais. Koncertas vadinsis „Klasikos kontrabanda“.

„Gyvenime teko praeiti pro įvairius muzikos žanrus, ypač paauglystėje to roko širdyje buvo ypač daug. Ir iki šiol aš nesistengiu susikoncentruoti vien ties klasika, kitaip būtų nuobodu gyventi.

Mielai klausausi įvairios muzikos ir džiaugiuosi, jei galiu nors truputį prie to prisiliesti.

Mudu su roko klasikos atstovu Jeronimu pažįstami ketverius metus. Ir nuo to laiko mudu palaikome netoleruotiną bei visiškai nepateisinamą muzikinę draugystę“, - linksmai kalbėjo Ieva.

Operos solistei labai patinka Anglijos roko grupė „Muse“. Ji turi svajonę kada nors padainuoti kelias dainas iš tos grupės repertuaro.

„Šeštadienio koncertui to paruošti nepavyko, nes roko grupės „Muse“ kūriniai geriausiai skamba su gausiu instrumentų paradu. O šis koncertas bus labiau kamerinio pobūdžio. Tikiuosi ateity tai pavyks padaryti. Dabar dainuosime kitų grupių roko kūrinius“, - sakė I. Prudnikovaitė–Pitrėnė.

Neišvengiamai roko muzika reikalauja ir atitinkamo įvaizdžio.

„Cirko nedarysime, mums svarbiausia profesionalus atlikimas. Tačiau aš bandysiu prisiderinti prie rokerišką įvaizdį įvaldžiusio Jeronimo. Vienoje koncerto dalyje žadu vilkėti trumpą odinę suknelę.

Dizainerio paslaugomis nesinaudojau Sceniniu įvaizdžiu visada rūpinuosi pati. Pasitikiu savo skoniu ir artimų žmonių patarimais. Neseniai pati pabandžiau sukurti originalų kostiumą. Bet dar jo niekam nerodžiau, tad nežinau ar aš jį išnaudosiu. Kartais pagauna kūrybinis įkvėpimas ką nors gražaus sau skurti“, - pasakojo dainininkė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.