N. Marčėnaitė pravirkdė ciniką J. Smoriginą

Pirmosios laidos svečiai — aktorė Larisa Kalpokaitė ir baletmeisteris, TV projektų dalyvis Jurijus Smoriginas. Šiuos žmones dažnai matome televizijos ekranuose, apie jų gyvenimą, regis, taip pat nemažai žinoma.

Per pokalbį J.Smoriginui riedėjo ašaros.<br>J. Stacevičius
Per pokalbį J.Smoriginui riedėjo ašaros.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Erika Zabulėnienė ("Lietuvos rytas")

2013-04-07 02:26, atnaujinta 2018-03-08 17:28

— Ką naujo ir netikėto išgirsime iš jūsų svečių? — paklausiau laidos vedėjos.

— Mes juos išvysime visiškai kitokius. Prisipažinsiu, mano pašnekovai labai nustebino. Kalbėjomės apie daugelį dalykų: darbą, gyvenimą, vaikystę, žmonių santykius, bendravimą.

Laidoje bus ir provokacijų, ir netikėtumų, ir filmuotų siužetų, kuriuose apie herojus pasakos jų artimi žmonės. Išvysime netikėtų reakcijų ir prisipažinimų.

Pavyzdžiui, J. Smoriginas pasakos, kaip iš Kauno atvykusį mokytis į Vilnių, M.K.Čiurlionio menų mokykloje jį pravardžiuodavo Vania.

Beje, tik nufilmavę laidą susizgribome, kad abu mūsų pašnekovai turi slaviško kraujo.

— Kuo jus nustebino aktorė L. Kalpokaitė?

— Larisa visada yra atvira ir nuoširdi, be pozos. Aktorė prisipažino, kad jai yra tekę patirti nepriteklių, netgi dirbti dėvėtų drabužių parduotuvėje.

L. Kalpokaitė neslėpė ir dabar dažnai sutinkanti filmuotis ne tik dėl to, kad patinka vaidmuo, bet ir dėl pinigų. Ji nesigėdija tokių darbų ir juokiasi iš mitų, esą aktoriai maudosi piniguose.

Larisa prisipažino, kad gyvenime turėjo nemažai meilės nuotykių, tik ne visus juos panoro atskleisti. Aktorė papasakojo apie vieną jaunystės nuodėmę, kurią norėjo padaryti, bet vis dėlto neišdrįso.

— Kuo sudomino J. Smorigino asmenybė?

— Norėjosi į šį žmogų pažvelgti visiškai kitaip, be išankstinės nuomonės.

Tik po mūsų pokalbio suvokiau, kodėl jis daro kai kuriuos dalykus ir kodėl toks yra.

Nustebino, kad jis labai pedagogiškas. Netikėtas buvo faktas, kad jis peikia krepšinį, kuriam meldžiasi didžioji dalis Lietuvos. Net jo sūnus yra aistringas krepšinio gerbėjas. Pasirodo, tokios taktikos jis imasi dėl to, kad būtų atkreiptas dėmesys į kitas sporto šakas. Tam, kad pagirtų vienus, jis įžeidinėja kitus.

Jurijus — be galo jausmingas ir atviras. Jis iš tų žmonių, kurie negali nesakyti tiesos, kad ir kokia karti ji būtų. Beje, tai žmogus, kuris rėžia tiesą apie save, ir nesisieloja dėl to, kas ką apie jį mano ar šneka.

— Minėjote, kad vieną akimirką jūsų pašnekovo akyse suspindo ašaros..

— Koks jis beginklis ir pažeidžiamas, paaiškėjo tą akimirką, kai filmuotuose siužetuose prakalbo jo aplinkos žmonės ir mokiniai. Jurijų labai sujaudino jų reakcija ir tai, kaip jie jį vertina. O ir jis pats niekaip negalėjo sustoti jų gyręs.

Laidą "Kitaip. Su Nomeda" žiūrėkite 21.45 pirmadieniais per „Lietuvos ryto” TV.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.