Parodijų vakare Verka Serdiučka įveikė A. Pugačiovą

Penktadienio vakarą Vilniuje pasirodymus surengė pati Ala Pugačiova, garsioji Rusijos estrados dainininko sukurta Verka Serdiučka. Taip pat dainininkai Vitalija Katunskytė, Mantas Jankavičius, roko legenda Elvis Presley.

Šeštadienį Vilniuje vyko parodijų vakaras.
Šeštadienį Vilniuje vyko parodijų vakaras.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-04-07 14:25, atnaujinta 2018-03-08 17:12

„Turbūt jau ne kartą juos esate matę per įvairias televizijas ar koncertus. Aktoriai, trumpam tampantys garsiausiomis estrados žvaigždėmis, šį vakarą žada ne tik gerą nuotaiką. Šiandien pamatysite, kad linksma gali būti net su sugipsuota ranka“, – vakarą pradėjo vedėjas.

Vakaro numylėtine tapo Verka Serdiučka. Kiti dailiosios lyties personažai - Palangos simboliu vadinama Vitalija Katunskytė ir garsioji Ala Pugačiova dėl savo sceninės išvaizdos sulaukė kritikos.

„Garbanas ir garderobą būtų pats laikas susitvarkyti“, – šmaikštavo publika.

Per pertraukas į sceną lipo patys vakaro svečiai. Jie entuziastingai pasakojo anekdotus ir tikras gyvenime nutikusias linksmas istorijas.

Tarp visų linksmybių buvo buvo ir garsusis futbolininkas Lionelis Messis bei aktorius Antonio Banderasas. Jie su publika sveikinosi žvelgdami iš karikatūrų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.