I. Stumbrienė maitinančiomis kaukėmis tepa savo ir savo dukters plaukus

Verslininkei Ingai Stumbrienei renginių vedėjos misija – ne naujiena. Ypač jai patinka vesti grožio renginius. I. Stumbrienė neslepia, kad nemažai dėmesio skiria savo išvaizdai, mėgsta stilingus drabužius, šukuosenas. Inga ir savo dukterį pratina eiti elegancijos keliu.

Inga visus metus puoselėja savo plaukus ir todėl neturi problemų.<br>V. Ščiavinskas
Inga visus metus puoselėja savo plaukus ir todėl neturi problemų.<br>V. Ščiavinskas
Daugiau nuotraukų (1)

Rūta Peršonytė

Apr 11, 2013, 1:33 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 11:27 AM

Neseniai I. Stumbrienė vedė konkursą „Ilgaplaukės 2013”, kurį organizavo modelių studija „Mažasis modelis“. Šią studiją lanko ir I. Stumbrienės šešiametė duktė Estela.

Mergaitė taip pat išbandė jėgas ilgaplaukių konkurse. Šįkart titulo nelaimėjo, tačiau smagiai praleido laiką.

Estelos plaukų ilgis 75 centimetrai. Ingos duktė varžėsi 3–7 metų amžiaus grupėje. Šios grupės nugalėtojos plaukų ilgis – 105 centimetrai.

„Varžovių plaukai buvo ilgesni, tačiau mes labai džiaugsmingai dalyvavome ir kasų pynimo konkurse, ir naujos drabužių kolekcijos pristatyme. Mes dažnai dalyvaujame grožio renginiuose“, - kalbėjo I. Stumbrienė

Ingos talentą vesti renginius jau senokai pastebėjo modelių studijos „Mažasis modelis“ vadovė Severa Čepulienė.

„Vadovė dažnai pagiria mano drabužių stilių ir vis paprašo, kad vesčiau kokį renginį. O tų renginių per mėnesį būna bent jau du, tai aš su džiaugsmu juos ir vedu“, - pasakojo I. Stumbrienė.

Ingos šviesūs plaukai yra pakankamai ilgi, tačiau dėl „Ilgaplaukės 2013” titulo moteris nekovojo.

Kasdienybėje I. Stumbrienė labai rūpinasi savo ir dukters plaukų grožiu.

Inga sutiko pasidalinti plaukų puoselėjimo paslaptimis. Neretai kyla galvosūkis, kaip po žiemos atgaivinti nualintus plaukus. Kai kurios mamos savo dukterims nukerpa plaukus, nes ilgus plaukus yra sunku prižiūrėti, jie dažnai veliasi.

„Mes naudojame šepetį, skirtą ilgiems plaukams, kad šukuojant neskaudėtų. Taip pat dukters plaukus palepinu savo priemonėmis, praturtintomis aliejais bei vitaminais. Kartais dukters plaukus ištepu maitinančia kauke“, - pasakojo Inga.

I. Stumbrienė džiaugiasi, kad jos dukteriai patinka originaliai supinti plaukai. Estela plaukų kirpti neleidžia, nes su savo drauge varžosi dėl jų ilgio. Vienais metais viena mergaitė pirmauja, kitais metais – kita.

Inga nori, kad jos dukters plaukai būtų stilingai supinti, tad eina pas pažįstamą kirpėją pasimokyti įvairių pynimų. Taip pat internete ieško vaikiškų šukuosenų pavyzdžių.

„Nuo mamos priklauso, kaip atrodys jos maža duktė. Jei mama rūpinasi savo plaukais, tai ir vaikas seks tokiu pavyzdžiu“, - sakė Inga.

Estela namuose turi gausybę plaukų puošybos atributų: spalvotų gumyčių, segtukų, kaspinėlių, lankelių. Dukters plaukus I. Stumbrienė plauna kartą per savaitę. Retais atvejais – du kartus per savaitę.

Inga visus metus puoselėja savo plaukus ir todėl neturi problemų.

„Plaukams labai kenkia stresas, todėl organizmą reikia stiprinti vitaminais, nesijaudinti dėl smulkmenų. Nuo streso plaukai gali pradėti slinkti, lūžinėti.

Taip pat svarbu žinoti, kad žiemą plaukus reikia maitinti, o vasarą – drėkinti. Nes žiemą plaukams trūksta vitaminų, o vasarą jiems trūksta drėgmės“, - pasakojo grožio paslapčių žinovė. I. Stumbrienė plaukus plauna šampūnu, praturtintu įvairiais aliejais ir vitaminais. Dažnai užsitepa atstatomąją ir maitinančią plaukų kaukę, kurią laiko penkias minutes. Tokia kaukė tinkama dažytiems plaukams. Plaukų galus Inga patepa specialiu maitinančiu aliejumi. Tuomet plaukus būna lengva iššukuoti, jie atrodo žvilgantys.

Taip pat norint turėti gražius plaukus, labai svarbu sveikai maitintis.

„Mano plaukai neslenka. Vakar buvau kirpykloje, ir kirpėja pagyrė, kad plaukai yra sveiki ir prižiūrėti“, - džiugiai kalbėjo Inga.

Ryškias sukneles dėvinti moteris mėgsta klasikines šukuosenas.

„Dėl kirpimų esu konservatyvi. Patinka tiesūs, šviesūs plaukai. Nesiryžčiau nusikirpti trumpai, su iškarpymais. Paauglystėje esu labai sugadinusi plaukus. Vėliau ilgai laukiau, kol plaukai ataugs.

Jeigu užsimanau paeksperimentuoti, pasidarau įdomesnę šukuoseną.

Laisvalaikiu dažnai surišu plaukus viename šone arba susuku į kuodą. Bet labiausiai patinka būti palaidais plaukais“, - kalbėjo I. Stumbrienė.

Aivaras Stumbras nepatarinėja žmonai dėl šukuosenos.

„Nesu iš tų moterų, kurios plaukus dažnai kerpa ar įvairiomis spalvomis dažo. Manau, vyrą ištiktų šokas, jei vieną dieną pasirodyčiau  trumpais, raudonai išdažytais plaukais. Kadangi eksperimentuoju santūriai, tai mano vyras nelabai ką turi pasakyti šukuosenų klausimu“, - nusijuokė I. Stumbrienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.