Po žmonos mirties V. Matijošaitis atgaivos ieško meno parodoje

Būrys žinomų verslininkų, menininkų ir pramogų pasaulio atstovų trečiadienio vakarą sugužėjo į „Domus galeriją“, kur vyko parodos „Menas namams“ atidarymo šventė. Čia buvo galima pabendrauti su iškiliais meno kūrėjais ir įsigyti jų darbų. Parodoje buvo pristatyta net 90 autorių darbų, kurie įprasmina ir papuošia namus.

Parodos „Menas namams“ atidarymas.<br>R. Danisevičius
Parodos „Menas namams“ atidarymas.<br>R. Danisevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 18, 2013, 4:39 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 2:00 AM

Apžiūrėję parodą svečiai buvo pakviesti pasiklausyti Kristinos Svolkinaitės atliekamos džiazo muzikos, kiekvienas galėjo pasivaišinti gardžiais užkandžiais bei someljė Stanislavo Smolskio parinktu vynu.

Parodoje pasirodė aktorius Dalius Mertinas su žmona Laima, Lietuvos operos ir baleto teatro labdaros ir paramos fondo „Orfėjaus lyra“ pirmininkė Birutė Vizgirdienė, aktorė Dalia Michelevičiūtė, dailininkė Jūratė Stauskaitė, verslininkas Romualdas Bakutis su žmona Daiva, verslininkas Artūras Baublys, verslininkas Antanas Zabulis su žmona Ramune, kompozitorius Faustas Latėnas, gydytoja Audronė Ūsonienė su vyru Algirdu ir daugelis kitų.

Daugelį nustebino ir verslininko Visvaldo Matijošaičio vizitas. Neseniai žmoną Ireną po tragiškos žūties palaidojęs vyras po pertraukos pirmą kartą pasirodė viešumoje. Jis apžiūrėjo paveikslus ir kitus meno kūrinius, domėjosi kūrėjais, bendravo su vakaro svečiais. Vyrui kompaniją renginio metu palaikė pažįstami ir bičiuliai.

Parodą „Menas namams“ galima apžiūrėti balandžio 17–27 dienomis sostinės „Domus galerijoje“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.