E. Ostapenką šokiravo girto draugo pokštas, skelbiantis apie dainininko mirtį

Ketvirtadienio rytą Eugenijaus Ostapenkos vardu socialiniame tinkle „Facebook“ pasirodė žinutė, skelbianti apie jo mirtį.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 19, 2013, 2:43 AM, atnaujinta Mar 8, 2018, 1:13 AM

„Čia rašo Eugenijaus sesuo Svetlana. Daugiau neberašykite Eugenijui, nes jo daugiau nebėra. Jis pasišalino iš gyvenimo. Visi norintys palaidoti Eugenijų, rytoj susisiekite su jo mama Liubove“, - rašoma ant „Facebook“ sienos greta skandalingojo atlikėjo nuotraukos.

Vieni tokias kalbas priėmė juokais, kiti – už gryną pinigą. E. Ostapenkos mama Liubovė portalui lrytas.lt patvirtino, kad atlikėjas yra gyvas ir sveikas. Pradžioje kurį laiką nekėlęs ragelio E. Ostapenka pats kreipėsi į redakciją ir prašė paneigti gandus apie jo mirtį. „Buvau palikęs įjungtą savo kompiuterį ir girtas draugas labai nesėkmingai pajuokavo, nes iš mano kompiuterio prirašė visokių nesąmonių. Sveikas aš ir gyvas“, – patvirtino jis.

E. Ostapenka tvirtino, kad namuose, kuriuose vyko vakarėlis laisvai liejosi alkoholis, skambėjo gitaros muzika, susirinkę svečiai dainavo. Be to, kad išgėręs draugas paskelbė klaidinančią žinutę, jis taip pat paliko ranka rašytą neva atsisveikino laišką, kurį nuskenavo ir patalpino toje pačioje „Facebook“ paskyroje. „Aš juk nežinojau, kad jis sumąstys taip nesėkmingai pajuokauti. Mano kompiuteris beveik visuomet yra įjungtas, visada esu prisijungęs prie „Skype“ programos. Esu šokiruotas“, – sakė jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.