J. Smoriginas užsipuolė Ž. Grigaitį: „Ką tu išvis veiki? Ką moki?“

Jei norisi skandalingos laidos, užtenka pasikviesti vieną spalvingiausių pramogų pasaulio asmenybių — nenuspėjamo elgesio baletmeisterį Jurijų Smoriginą (57 m.), ir provokacija garantuota.

Daugiau nuotraukų (1)

"Lietuvos rytas"

Apr 21, 2013, 3:49 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 10:58 PM

Kas gi geriau už Juročką gali papasakoti apie nevisavertiškumo kompleksus ir kaip jų atsikratyti? Matyt, taip nusprendė laidos „Plikis ir Ponia“ (LNK) rengėjai, nes pakvietė jį pakalbėti šia tema.

„Taip, buvau kompleksuotas, dar kai gyvenau Tarybų Lietuvoj. Visi kompleksai — iš ten. Buvau Jurij Smorigin — kompleksuotas ir spuoguotas rusas. Bet pasaulis priklauso žmonėms, kurie turi talentą ir galvą“, — dėstė laidos svečias ir netikėtai bedė pirštu į priešais sėdintį Žilviną Grigaitį (42 m.).

„O štai ką jis veikia? Nei dainuoja, nei šoka, nei išsižergia, — įžeidžiamą tiradą pradėjo berti Juročka, jo manymu, nepelnytu dėmesiu nuolat apsuptam Ž. Grigaičiui. — Tu visada toks netikras, neorganiškas. Ką tu išvis veiki? Ką moki?“

„Net atsakyti man nieko bjauraus negali. Bijau, kad net į dūdą duoti nesugebėtum“, — įžūliai provokavo choreografas.

„Aš jam į atlapus nepulsiu, — ramiai atsakė Ž.Grigaitis. — Tas laikas jau praėjo. Man — ne 18 ir ne 20 metų. Tai tik jo nuomonė. Išmokau nuo daug ko atsiriboti.“

Vos tik laidos vedėjai Arūnas Valinskas ir Rūta Mikelkevičiūtė suteikė žodį Ž. Grigaičiui, Juročka vėl nenustygo vietoje.

„Negaliu jo net klausyti. Kol čia jis kalbės, einu pasisioti“, — asmeninės antipatijos verslininkui neslėpė choreografas ir išdrožė iš studijos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.