Netektis subūrė V. Šapranausko šeimą

Šeštadienio rytą į Vilniaus mažojo teatro salę žengė Šapranauskų šeima. Skaudi netektis subūrė mokslų ir darbų dažnai išskiriamą šeimą - atsisveikinti su Vytautu Šapranausku atvyko buvusi jo žmona Daiva, sūnus Gytis ir dukra Judrė.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 21, 2013, 1:53 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 11:08 PM

V. Šapranausko dukra - retas svečias Lietuvoje. Mergina Didžiojoje Britanijoje, Šefildo universitete, studijuoja archeologiją.

Populiaraus aktoriaus sūnus G. Šapranauskas dažnai matomas televizijos ekrane - vesdavo humoro ir pramogines laidas, vaidino LNK seriale „Kriminalistai“.

V. Šapranauskas palaikė tvirtą ryšį su vaikais, dažnai su jais bendraudavo. „Lietuvos ryto“ žurnalistė Erika Zabulėnienė pasakojo, kad paskutiniame interviu V. Šapranauskas noriai pasakojo apie vaikus – gyvenimo kelio tebeieškantį sūnų Gytį. „Aktorius? Na, koks jis aktorius. Čia sunkus darbas”, – bambėjo jis, linkėdamas sūnui pasirinkti rimtesnį užsiėmimą.

Aktorius nepiktai pasišaipė iš sūnaus planų imtis verslo: „Sako, tėvai, užstatyk savo butą ir paskolink man šimtą tūkstančių. Įsivaizduojat? Augini tuos vaikus, o jie tave iš buto išmest pasiruošę.”

Su meile jis pasakojo apie dukterį Judrę. „Pamaniau, jeigu jai įdomu raustis po žemes – tegu knisasi”, – numojo ranka ir prasitarė, kad apmoka nepigiai kainuojančius jos mokslus.

10 metų kartu negyvenę Vytautas ir Daiva Šapranauskai oficialiai išsiskyrė tik 2012 metų rudenį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.