Į skolas įklimpęs T. Lukoševičius liko be buto

Dėl turto iššvaistymo teisiamą buvusį grupės „N.E.O“ atlikėją Tadą Lukoševičių jau kurį laiką galima vadinti benamiu. Antstolis Irmantas Gaidelis, beveik dvejus metus bandęs iš varžytinių parduoti kone milijoną litų kainavusį prabangų T. Lukoševičiaus butą, patvirtino, kad jį už susikaupusias skolas perėmė bankas DNB.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 22, 2013, 4:18 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 9:52 PM

Dabar buto nuosavybės teisė priklauso bankui, o Tadas jame gyvena laikinai – tol, kol bankas jį iškraustys. Taip bankas atgaus dalį paskolintų pinigų, mat paskolos T. Lukoševičius nemokėjo. Tačiau ir su buto pardavimu gali iškilti problemų, nes antstoliams bandant butą parduoti už kuo aukštesnę kainą, Tadas į namus neįsileido nei jų, nei potencialių pirkėjų.

T. Lukoševičiaus butą parduoti varžytinių būdu buvo nuspręsta prieš dvejus metus. Pirmą kartą už butą buvo siūloma 500 tūkst. litų suma. Neatsiradus pirkėjui, ji sumažėjo iki 380 tūkst. litų. Trečią kartą buvo prašoma 373 tūkst. litų.

Kurį laiką nuo policijos besislapsčiusį dainininką pareigūnai suėmė gruodį. Tris mėnesius T. Lukoševičius praleido už grotų, o vasarį jam paskirta kiek švelnesnė kardomoji priemonė – šešių mėnesių namų areštas. Kasdien nuo 22 val. iki vidurdienio T. Lukoševičius turi būti namuose.

T. Lukoševičiui pareikštas kaltinimas dėl sukčiavimo stambiu mastu, jam gresia laisvės atėmimas iki aštuonerių metų. Nors butą T. Lukoševičius prarado, neturėtų iškilti bėdų dėl kardomosios priemonės vykdymo. Kauno probacijos skyriaus viršininkės Violetos Lukavičienės teigimu, jei asmeniui skiriamas namų areštas, jis prižiūrimas jo nurodytoje gyvenamojoje vietoje.

„Asmuo gali keisti gyvenamąją vietą, tačiau privalo informuoti regioninę probacijos tarnybą“ – kalbėjo  V. Lukavičienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.