Krepšininkui A. Macijauskui ir jo žmonai Viktorijai gimė dukrytė

Krepšininkas Arvydas Macijauskas (33 m.) ir jo gražuolė žmona Viktorija Macijauskienė (27 m.) susilaukė antro vaikelio. Šeštadienio naktį, apie 4 val., moteris pagimdė mergaitę. Pora antrąją atžalą pavadino Gabriele.

Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

2013-04-23 09:54, atnaujinta 2018-03-07 21:16

Kalbėdamasis su portalu lrytas.lt A. Macijauskas džiaugėsi, kad gimdymas praėjo labai gerai. Tiek jo žmona, tiek naujagimė jaučiasi puikiai ir netrukus paliks gimdymo įstaigą.

„Esame labai laimingi, Viktorija vis dar ligoninėje, tačiau panašu, kad viskas gerai, todėl greit vyksime namo“, - džiaugėsi krepšininkas. Pora augina beveik dvejų metų sūnų Lauryną.

A. Macijauskas sakė, kad žmona gimdė Vilniaus Santariškių klinikų Akušerijos ir ginekologijos centre. Vyras patikino, kad liko sužavėtas šio centro darbuotojų profesionalumu ir geru darbu.

„Esame apkeliavę ne vieną šalį ir matę daug gydymo įstaigų. Vilniaus Santariškių klinikų Akušerijos ir ginekologijos centre dirba labai geri gydytojai. Esame patenkinti jų darbu“, - patikino A. Macijauskas.

Nors pora šaltąjį sezoną leido Floridoje, V. Macijauskienė buvo išreiškusi norą gimdyti Lietuvoje. Pirmagimį Lauryną moteris taip pat gimdė gimtojoje šalyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.