Vargingoms šeimoms - televizijos ir scenos žvaigždžių dėmesys

Anupriškėse esančiame pramogų ir laisvalaikio centre „TonyResort“ pramogų pasaulio žvaigždės savo dėmesį dovanojo „SOS vaikų kaimo“ auklėtiniams. Renginį vargstantiems vaikams suorganizavo BTV televizija.

Dainininkė Vilija Pilibaitytė - Mia.<br>T. Bauras
Dainininkė Vilija Pilibaitytė - Mia.<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 24, 2013, 9:29 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 6:53 PM

„Ar žinote, vaikai, ką šiandien darysime? Taip, dažysime inkilus ir juos kabinsime ant medžio. Ir ne tik! Jūsų laukia kur kas daugiau staigmenų“, - susirinkusiems vaikams sakė smagios popietės vedėjas Marius Jampolskis.

Aktorius M. Jampolskis, grupės „Studentės“ narės, seserys Ineta ir Irūna Puzaraitės, televizijos laidų vedėja Asta Stašaitytė, stilistė Agnė Jagelavičiūtė, televizijos laidų vedėja Agnė Zacharevičienė, aktorė Asta Baukutė, renginių organizatorė Kristina Kaikarienė ir iliuzionistas Mantas Wizardas kartu su vaikais ir šeimomis, kurioms reikia pagalbos, dažė inkilus ir kėlė juos ant medžių.

„Mano inkilas bus rožinės, raudonos ir geltonos spalvos. Dar man labai graži ir juoda spalva“, - kalbėjo penkiametė Vita.

Kol vaikučių inkilai džiuvo, magas M. Wizardas rodė triukus. Kiek vėliau vaikai sulaukė staigmenos – dainininkė Mia jiems atvežė žaislų.

Panašu, kad tai vaikams sukėlė didžiausią džiaugsmą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.