Į plaukų stilisto V. Gigevičiaus salono atidarymą rinkosi įžymybės

Trečiadienio vakarą būrys žinomų žmonių rinkosi į vieno žinomiausių plaukų stilistų Lietuvoje Valerijaus Gigevič salono „UFF Square“ atidarymą. Šokiruojančiomis ir neeilinėmis kolekcijomis garsėjantis stilistas nenuvylė ir šįsyk – salono atidarymo metu Valerijus su profesionalų komanda įvaizdį pakeitė keliems skirtingų kartų atstovams.

V. Gigevičiaus salono atidarymo šventė.<br>T. Bauras
V. Gigevičiaus salono atidarymo šventė.<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-04-25 11:43, atnaujinta 2018-03-07 18:23

Kviestinių svečių laukė Valerijaus ir profesionalios plaukų stilistų komandos staigmenos, netikėti pasikeitimai ir malonūs įspūdžiai. Šventės metu svečiams gyvai dainavo sparčiai populiarėjantys dainininkai Gabrielius Vagelis ir Berta Timinskaitė.

Salono pristatymo metu šukuosenos buvo pakeistos verslininkei, modelių studijos įkūrėjai Danutei Elzbergienei, vykdančiajai TV projektų prodiuserei Godai Skačkauskaitei ir tinklaraštininkui Edvinui Navickui.

„Ką tai turėjo reikšti? Ši maža socialinė iniciatyva gimė tuomet, kai galvojau, kokių klientų norėčiau sulaukti naujai duris atvėrusiame „UFF Square“. Aš ir mano suburta profesionalių kirpėjų komanda manome, kad stilingai žmogus gali atrodyti bet kokiame amžiuje ir dirbdamas bet kokį darbą. Reikia mylėti save, savo kūną, savo sielą. Dėmesys sau yra būtinas, jis paskatina nuversti kalnus“, – salono pristatymo metu kalbėjo jau antrojo grožio salono savininkas V. Gigevič.

Žinomus žmones ir gatvės praeivius užsukti į „UFF Square“ pristatymą viliojo languose įsitaisiusios manekenės – jos tapo gyvomis instaliacijomis ir salono puošmenomis.

Po vienu stogu įsikūrusio profesionalios kosmetikos boutique „Salon Pro“ konsultantės pristatė prabangios kosmetikos produktus ir kvietė išsirinkti labiausiai tinkamus plaukų, kūno, rankų ir veido priežiūrai. Profesionalią kosmetiką ištisus metus bus galima įsigyti „Salon Pro“ boutique, kurio įkūrėja – žinoma plaukų stilistė iš Klaipėdos Aida Krupskienė. Ji pažadėjo, jog sostinės senamiesčio širdyje įsikūrusiame „Salon Pro“ reikiamų produktų ras ir patys reikliausi klientai.

Salono atidarymą stebėjo Ruslanas Bolgovas, Lavija Šurnaitė, Eglė Žiūkaitė, Diana Martinėlė, Gabrielė Martirosianaitė, Saugirdas Vaitulionis, merginų grupių „Pinup Girls“ ir „4 Roses“ atstovės bei daugybė kitų.

„UFF Square“ įsikūręs sostinės senamiestyje, Odminių gatvėje. Prieš ketverius metus duris atvėręs pirmasis stilisto salonas „UFF“ taip pat įsikūręs Vilniaus senamiestyje, Literatų gatvėje. Kiek daugiau nei prieš mėnesį V. Gigevič pristatė jau septintąją šukuosenų kolekciją „Absolut Freak“, kuri visuomenėje ir žiniasklaidoje sulaukė didelio atgarsio, o stilisto pasekėjai kolekciją bandė nesėkmingai nukopijuoti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.