M. Kvietkutė gimtadienio linksmybes iškeitė į filmavimo aikštelę

Jau nuo pat ankstyvo ryto dėmesiu, sveikinimai ir gėlėmis besidžiaugianti buvusio Seimo nario Andriaus Šedžio žmona Monika pasinerti į linksmybes neskuba. Ketvirtaidienį savo 21-ąjį gimatdienį švenčianti Monika vietoje vakarėlių su draugais pasirinko žiniasklaidos dėmesį. Ji, drauge su savo vyru filmavosi populiariai LNK laidai „Plikis ir ponia“, kur buvo filmuojama laida, skirta laimingo gyvenimo paslaptims išaiškinti. Drauge atvyko ir jos vyras.

Laidos akimirka.<br>D. Umbrasas
Laidos akimirka.<br>D. Umbrasas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 25, 2013, 7:31 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 5:44 PM

Merginų grupės „Pop Ladies“ narė užsiminė, kad šis filmavimas ypatingą dieną – jai jau antras. Portalui lrytas.lt Monika pasakojo, kad vakarą ji praleis drauge su mylimu vyru, judviejų namuose Vilniuje, vakare jos pasveikinti ateis draugės. Kaip Monika tikino, su bičiulėmis didelės puotos nekels, ramiai pasėdės namuose ir paminės savo 21-ąjį gimtadienį.

M. Kvietkutės-Šedžiuvienės draugai sako, kad ji - ne pagal metus subrendusi. Pati mergina sako, kad iš tiesų širdyje jaučiasi vyresnė, nei rodo gimimo data pase.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.