Dž. Butkutė vengia ir teismo, ir buvusio mylimojo S. Gorbonoso

Džordanos Butkutės ir jos buvusio mylimojo Sergejaus Gorbonoso kova dėl turto kol kas – be rezultatų. Atlikėja vyrą apkaltino turto reketavimu, tačiau pati į teismo posėdį neatvyko. Moteris bandė pasiteisinti patirianti psichologinį spaudimą ir prašė bylą nagrinėti be jos.

Dž. Butkutės ir buvusio mylimojo kova teisme greičiausiai užtruks.<br>M. Patašius
Dž. Butkutės ir buvusio mylimojo kova teisme greičiausiai užtruks.<br>M. Patašius
Daugiau nuotraukų (1)

Lukas Pileckas

Apr 26, 2013, 9:48 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 4:13 PM

Kaltės nepripažįsta

Tuo tarpu šiuo metu Estijoje gyvenantis S. Gorbonosas po teisėsaugos bauginimų į teismą jį atvesdinti atvyko kartu su advokatu. Tačiau vyro kelionė iš Estijos buvo bergždžia. S. Gorbonosas kelis šimtus kilometrų sukorė vien tam, kad išgirstų apie atidėtą teismo posėdį.

„Tik vieną dalyką galiu pasakyti. Tikiuosi, kad teismas bus objektyvus. Savo kaltės nepripažįstu. Aš jos nereketuoju, ji daug ką sako. Aš nieko nereikalavau, nerašiau jokių žinučių jai“, - prieš posėdį sakė S. Gorbonosas.

Uždaras teismo posėdis truko keliolika minučių. Iš salės išėjęs S. Gorbonosas neslėpė nusivylimo, kad Dž. Butkutė neatvyko į posėdį. Esą atlikėja tik atsiuntė prašymą bylą nagrinėti be jos, nes procesas jai sukeltų moralinių sunkumų. Tačiau teisėjas tokio Dž. Butkutės noro nepatenkino ir paskyrė naujo posėdžio laiką po trijų mėnesių.

„Ji visai nenori dalyvauti teisme. Manau, kad ir kitą kartą ji parašys prašymą, kad leistų jai nedalyvauti, nes ji jaučia psichologinį spaudimą. Ji parašė prašymą nedalyvauti, tačiau teismas prašymą atmetė“, - pasakojo S. Gorbonosas.

Anksčiau mielai su žiniasklaida bendraudavęs vyras penktadienio rytą pasakoti apie bylą visai nenorėjo. Pasak kaltinamojo, žiniasklaida kol kas įsiklausė tik į dabartinio Dž. Butkutės vyro teiginius.

„Visi parašė, kaip Elegijus sakė, jog buvo krūva žinučių. O byloje yra parašyta, kad iš mano telefono nebuvo jokių žinučių, jokių prašymų. O jie pasakė, kad reikalauju buto Vilniuje, reikalauju buto Kaune. Vos ne Vašingtone buto reikalauju. Aš jai nieko nerašiau ir man visai neįdomu, ką Džordana daro, su kuo gyvena. Aš žinau, kas rašė“, - nukirto nueidamas S. Gorbonosas.

Apkaltino prievartavimu

Kaip lrytas.lt jau rašė, Dž. Butkutė su S. Gorbonosu išsiskyrė prieš ketverius metus, o pareiškimą policijai dėl turto prievartavimo ji užregistravo pernai liepą. Pora kartu gyveno 10 metų.

Dainininkė tvirtino, kad po išsiskyrimo S. Gorbonosas jai nuolat skambindavo telefonu arba siųsdavo grasinančio turinio žinutes reikalaudamas sumokėti 20 tūkst. litų.

Negavęs pinigų jis žadėjo atskleisti asmeninio atlikėjos gyvenimo detales. Tai esą prilygtų bombos sprogimui.

Anot dainininkės sutuoktinio Elegijaus Strasevičiaus, S. Gorbonosas taip pat prašė nupirkti jam butą Vilniuje.

S. Gorbonosas kaltu neprisipažįsta. Po skyrybų Estijos mieste Narvoje apsigyvenęs vyras skundėsi, kad negavo atlygio už 10 metų trukusį atlikėjos vadybininko darbą.

Be to, S. Gorbonosas tvirtino davęs pinigų Dž. Butkutės butui Kaune įrengti.

Žinomos atlikėjos paliktas vyras stropiai užsirašinėjo, kiek ir už ką ji jam turinti sumokėti – savo pretenzijas jis išliejo net 42 lapuose.

Vieną grasinančią S. Gorbonoso žinutę išsaugojusi dainininkė kreipėsi į teisėsaugą.

S. Gorbonosas iš pradžių neatvykdavo į apklausas, todėl pernai gruodžio 10 dieną buvo paskelbta jo paieška.

Vasario pradžioje vyriškį, iš Estijos atvažiavusį į Lietuvą, surado pareigūnai.

Domitės Lietuvos ir užsienio pramogų pasauliu? Nepraleiskite įdomiausių naujienų, kasdien sekite jas ir socialiniame tinkle „Facebook“!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.