Labdaringame „Raudonos nosies dienos“ renginyje – būrys garsenybių

Ketvirtadienio vakarą visi tie, kurie nėra abejingi likimo nuskriaustiems žmonėms rinkosi į BTV televizijos organizuojamą akciją „Raudonos nosies diena“.

Iš kairės: verslininkas A. Guoga su sužadėtine A. Šlapokaite, mados namų "Cantas" vadovė J. Mikalajūnienė ir verslininkas Ž. Grigaitis, prodiuseris E. Bžeskas su žmona Reda.<br>D. Umbrasas
Iš kairės: verslininkas A. Guoga su sužadėtine A. Šlapokaite, mados namų "Cantas" vadovė J. Mikalajūnienė ir verslininkas Ž. Grigaitis, prodiuseris E. Bžeskas su žmona Reda.<br>D. Umbrasas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 2, 2013, 9:43 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 9:06 AM

Labdaringą renginį vedė Asta Stašaitytė ir aktorius Marius Jampolskis. Visi renginio metu paaukoti pinigai bus skirti paramos fondui „S.O.S vaikų kaimai“.

Į visame pasaulyje rengiamą labdaros akciją „Raudonos nosies diena“ rinkosi žymiausi šalies atlikėjai, televizijos laidų vedėjai ir aktoriai.

Kilniaširdiškoje akcijoje dalyvavo verslininkas Žilvinas Grigaitis, mados namų „Cantas" vadovė Jolanta Mikalajūnienė, aktorė Donalda Meiželytė, modelis Jurgita Tvarijonaitė, prodiuseris Egmontas Bžeskas su žmona Reda, verslininkas Antanas Guoga su sužadėtine Aiste Šlapokaite.

Verslininkas A. Guoga buvo šio renginio globėjas ir pagrindinis rėmėjas.

„Man ši šventė labai artima. Gyvendamas Australijoje mačiau, kokios žvaigždės prisideda prie šios kilnios akcijos. Net nesvarsčiau ar prie jos prisidėti, ar ne. Džiugu, kad aš ir Lietuvos žmonės prisideda prie vaikų gerovės", - kalbėjo A. Guoga.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.