Savo senus rūbus V. Jakutienė išdalija nepasiturinčioms merginoms

Gerus darbus daryti gera. Vieni laukia specialių gerumo akcijų, o kiti patys imasi iniciatyvos. Štai grupės „Naujos pupytės“ narė Vita Jakutienė (25 m.) retsykiais nepasiturinčias šeimas paremia materialiai. Tiksliau, ji dovanoja savo rūbus.

„Naujos pupytės“ narė Vita Jakutienė (25 m.) kartais nepasiturinčias šeimas paremia materialiai.
„Naujos pupytės“ narė Vita Jakutienė (25 m.) kartais nepasiturinčias šeimas paremia materialiai.
Daugiau nuotraukų (1)

Dovilė Lebrikaitė

May 2, 2013, 1:14 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 10:04 AM

Savo „Facebook“ anketoje dainininkė išplatino pranešimą, kad ieško vargingai gyvenančios šeimos, kurioje augtų mergaitė, turinti panašią figūrą kaip Vita. Ji norėtų jai padovanoti savo drabužių ir aksesuarų. Taip V. Jakutienė tikisi pradžiuginti bent vieną paauglę.

Dainininkės spintoje susikaupė nemažai drabužių ir aksesuarų, kurių jai nebereikia. Vita planuoja padovanoti suknelių, palaidinių, kelnių, rankinių, diržų ir batų. Anot jos, tai tik mažos smulkmenos, galinčios pakelti merginai nuotaiką.

„Kiekvieną pavasarį atrenku drabužėlius, kurių nenešioju. Jie tikrai tvarkingi. Ar gražūs? Kiekvieno skonis skirtingas...“ – kukliai kalbėjo V. Jakutienė.

Ji papasakojo, kad gražūs gestai ne visada yra priimami tinkamai. Kartą Vitos padovanoti rūbai neįtiko šeimai. Vėliau dainininkė pamatė, kad jos rūbai pardavinėjami internetu.

„Suprantu, kad kažkas netinka ar nepatinka, tad ieškau šeimos, kuriai tikrai jie reikalingi.

Šįkart gavau tokių laiškų, kad net pikta darosi. Pavyzdžiui: „Nu gal ir nieko, sunešiočiau juos“ arba „Paklausiu draugės, gal jai reikia“, – perskaičiusi laiškų laviną įspūdžiais dalijosi V. Jakutienė.

Domitės Lietuvos ir užsienio pramogų pasauliu? Nepraleiskite įdomiausių naujienų, kasdien sekite jas ir socialiniame tinkle „Facebook“!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.