Dėl kilnių tikslų A. Jagelavičiūtė tiesioginiame eteryje plikai nusiskuto galvą

Ketvirtadienio vakarą Lietuvos scenos žvaigždės susivienijo dėl kilnaus tikslo. BTV televizija surengė paramos koncertą „Raudonos nosies diena“. Garsiausi šalies atlikėjai, aktoriai ir sportininkai skatino visuomenę padėti likimo nuskriaustiems vaikams. Visi tiesioginėje transliacijoje surinkti pinigai atiteks „S.O.S vaikų kaimai“ labdaros organizacijai. Tiesioginiame eteryje iš viso paaukota 245 tūkst. litų.

A. Jagelavičiūtė nuo šiol džiaugsis nauja šukuosena. Moteris nusiskuto plikai.<br>D. Umbrasas
A. Jagelavičiūtė nuo šiol džiaugsis nauja šukuosena. Moteris nusiskuto plikai.<br>D. Umbrasas
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

May 3, 2013, 1:14 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 8:21 AM

Labdaringą renginį pradėjo šio koncerto vedėjai Asta Stašaitytė ir aktorius Marius Jampolskis. Jie kvietė televizijos žiūrovus negailėti kelių litų ir prisidėti prie vargstančių šeimų gerovės.

„Mes kviečiame jus į kovą už vaikų šypsenas ir juoką. Prižadame, kad garsiausi šalies atlikėjai jums dovanos ne tik gražias akimirkas, bet ir gerą nuotaiką. Kiekvieną vaiką mes priversime šiandien šypsotis“, - paramos koncerto pradžioje kalbėjo A. Stašaitytė.

Labdaringame renginyje vaikai rinko ir savo mėgstamiausius televizijos personažus. Pirmąją – „Linksmiausio žmogaus“ nominaciją laimėjo Karolukas ir Kryžmantas. Būtent šių dviejų komikų duetas mažiesiems pasirodė pats smagiausias.

Netrukus po to renginio rėmėjai specialiais prizais apdovanojo vargstančius vaikus, o scenoje pasirodė grupės „69 danguje“ merginos, kurios po septynių mėnesių pertraukos grįžo prie koncertinės veiklos.

Antroji nominacija - „Linksmiausias stebuklas“ atiteko komikui Vitalijui Cololo. Gavęs apdovanojimą Vitalijus sceną užleido dainininkų porai Violetai Tarasovienei ir Viliui Tarasovui. Smagų kūrinį apie lietuviškus kebabus atliko komikai Artūras Orlauskas ir Gintaras Kirkila-Klarkas. Kūrinį atliko sutuoktiniai Renata ir Deividas Norvilai, grupės „Studentės“ merginos.

Trečioji nominacija - „Skaniausias juokas“ atiteko komikei, renginių vedėjai Laimai Tamulytei-Stončei – Mamai Rock'n'Roll. Geriausio „Vaikų draugo“ titulas nukeliavo į Marijampolę grupei „Olialia“. Būtent šioje grupėje savo muzikinę veiklą pradėjo seserys Ineta ir Irūna Puzaraitės. „Mieliausio artisto“ titulas įteiktas aktorei Kristinai Kazlauskaitei. Visus nugalėtojus rinko ne kas kitas, kaip patys mažieji.

Bene labiausiai nustebino BTV laidos „Žvaigždutės“ vedėja Agnė Jagelavičiūtė. Moteris tiesioginiame eteryje pažadėjo nusiskusti plikai.

„Pasakykite, koks dalykas svarbiausias moteriai? Sakote, makiažas? Ne. Plaukai. Jeigu bus surinkta didelė pinigų suma vargstantiems vaikams, aš prižadu čia pat, tiesioginiame eteryje, nusiskusti visus plaukus“, - patikino Agnė.

Mikrofoną į rankas paėmęs choreografas Jurijus Smoriginas nutarė neatsilikti nuo A. Jagelavičiūtės ir dėl vaikų padaryti kažką tokio, kas nustebintų Lietuvos žmones. J. Smoriginas sakė, kad jeigu suma pasieks 230 tūkst. litų, šokėjas surengs nepamirštamus ir labai sudėtingus triukus.

„Noriu sukrėsti Lietuvą ir parodyti, kad dėl vaikų galima padaryti viską. Noriu, kad visi tie, kurie sėdės prie televizoriaus ekranų, juoktųsi. Noriu, kad Lietuvos žmonės pamatytų, kad mes, artistai, ne tik pinigus uždirbame, bet ir nuoširdžiai atliekame savo pareigą – norime, kad Lietuvoje mūsų vaikai jaustųsi laimingi ir nepaliktų gimtosios šalies“, - kalbėjo J. Smoriginas.

Ir iš tiesų, scenoje išvydę J. Smoriginą, vilkintį baltomis pėdkelnėmis, apsitempusį triko ir pasipuošusį geltonu tiulio sijonu, daugelis nustebo, juokėsi ir liko sužavėti choreografo baleto judesiais. Po J. Smorigino šou renginio mecenatas A. Guoga su sužadėtine Aiste plojo atsistoję.

Kuomet suma pasiekė 240 tūkst. litų A. Jagelavičiūtė sėdo į kirpėjo kėdę ir atsisveikino su savo plaukais. Agnė įrodė, kad ir plika moteris gali atrodyti puikiai - stilistei ir laidų vedėjai tinka bet kokia šukuosena.

Šventės svečius galite pamatyti ČIA.

Padėti gali ir tu! Aukoti galite numeriais 1416 – auka 2 litai, 1419 – auka 5 litai. Labdaros ir paramos fondas „S.O.S vaikų kaimai“ ištisus metus teikia pagalbą socialiai remtinoms šeimoms, taip pat konsultuoja tėvus, kad jie tinkamai rūpintųsi vaikais ir išmoktų gyventi savarankiškai. Tačiau to neužtenka. Reikia visų mūsų pagalbos, kad išsipildytų paprasčiausios vaikų svajonės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.