Plike tapusiai A. Jagelavičiūtei patinka eksperimentuoti

Praėjusį vakarą per BTV televizijos surengtą paramos koncertą „Raudonos nosies diena“ galvą plikai nusiskutusi laidos „Žvaigždutės“ vedėja Agnė Jagelavičiūtė prabudusi ryte ir pasižiūrėjusi į save veidrodyje neapsiverkė. Plaukai Agnei – ne tas dalykas, dėl ko vertėtų jaudintis ar lieti ašaras.

Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

May 3, 2013, 4:03 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 7:59 AM

„Nesigailiu, tai tik plaukai. O jie atauga. Visų pirma, aš juos ne šiaip sau sugalvojau nusiskusti. Tai padariau dėl kilnaus tikslo. Nusiskusdama plaukus norėjau paskatinti žmones aukoti nepasiturintiems žmonėms“, - kalbėjo A. Jagelavičiūtė.

Laidos vedėja sakė, kad tie, kurie tikėjosi, kad ją gali jaudinti jos nauja šukuosena, turės nusivilti. Jai visiškai tas pats, kokio ilgio jos plaukai. Jų gali ir visai nebūti.

Agnė sakė, kad draugai ją palaiko, o kartu ir smagiai pasijuokia iš jos pasiryžimo nusiskusti galvą plikai.

„Bičiuliai sako, kad iš manęs to ir tikėjosi. Aš esu menininkė, man patinka eksperimentai“, - patikino A. Jagelavičiūtė.

Portalo lrytas.lt skaitytojams siūlome prisiminti A. Jagelavičiūtės šukuosenas.

Padėti gali ir tu! Aukoti galite numeriais 1416 – auka 2 litai, 1419 – auka 5 litai. Labdaros ir paramos fondas „S.O.S vaikų kaimai“ ištisus metus teikia pagalbą socialiai remtinoms šeimoms, taip pat konsultuoja tėvus, kad jie tinkamai rūpintųsi vaikais ir išmoktų gyventi savarankiškai. Tačiau to neužtenka. Reikia visų mūsų pagalbos, kad išsipildytų paprasčiausios vaikų svajonės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.